Smiley își mută părinții lângă el și Gina Pistol: „Casa a fost investiția lor. Sunt topiți după Josephine” / Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 24 februarie 2023, 10:35

Smiley are tot ce și-a dorit vreodată, o femeie frumoasă alături, semn că piesele de dragoste pe care le cântă cu atâta patos au avut rezultatul scontat, și un copil deosebit, care l-a făcut să vadă viața cu alți ochi. Artistul are o prestație emblematică în producția „Ramon”, dar rolul de tată i se potrivește, de departe, cel mai bine.

Smiley îi face toate poftele fetiței lui, iar timpul pe care îl petrece cu micuța e unul prețios. Josephine a cucerit pe toată lumea, de la părinți la bunici. Cântă, dansează și își uimește tatăl în fiecare zi, chiar dacă el „vede talentul” în fiecare vineri la Pro TV.

Smiley, implicat total în rolul de tată: „Diminețile sunt ale noastre. Tot timpul dansăm, desenăm”

Smiley a devenit un familist convins de când Josephine și-a făcut apariția în scenă. “Sunt implicat total. Fac tot ce trebuie. Tot ce vreau eu, tot ce vrea ea. Rămân și cu ea singur. Diminețile sunt ale noastre. Tot timpul dansăm, desenăm. Are un simț artistic deosebit. Aproape în fiecare săptămână rămâi șocat de ceva: a învățat singură să danseze, cântă, fredonează piese, le prinde foarte repede. Totul e nou pentru mine. În fiecare săptămână învață cuvinte. E un copil deosebit”, a povestit Smiley, pentru UNICA.RO, la avanpremiera filmului Ramon.

Citește și: Fiica lui Smiley, în culise la „Românii au talent”. Cum a filmat-o Pavel Bartoș / Video

Citește și: Gina Pistol, imagine adorabilă cu Josephine: „Fericirea are chipul ei”

Părinții lui vor avea casă lângă artist

Smiley, Gina și micuța Josephine formează astăzi un trio formidabil. Cu toate astea, nici momentele pe care artistul obișnuia să le petreacă alături de iubita lui nu s-au pierdut. Ba mai mult, în curând vor avea și mai multe ajutoare. Fascinații de Josephine și de toate trăirile pe care le au alături de ea, părinții lui Smiley au hotărât să facă o investiție și să cumpere o casă lângă frumosul cuplu.  

“Avem un program echilibrat. Avem timp să petrecem și împreună, separat sau toți trei și cu familia extinsă. Părinții mei sunt topiți, sunt fascinați de tot ce se întâmplă. În curând se vor muta mai aproape de noi. Casa a fost investiția lor. E o chestie la care am convenit împreună”, mai spune Smiley pentru UNICA.RO.

Smiley și Josephine
Smiley e impresionat de talentul lui Josephine

Gina Pistol, marea iubire a lui Smiley

Artistul se consideră împlinit în relația cu Gina Pistol și ne asigură că de nuntă o să aflăm în timp util. “Am găsit tot ce aveam nevoie la Gina. Și am găsit și lucruri de care nu știam că am nevoie”, adaugă artistul.

În timp ce răspundea întrebărilor, în cadrul interviului, Gina l-a întrerupt pe Smiley pentru a-i spune că este cel mai sexy bărbat și că e cea mai mare fană a lui.

Gina: Sunt în partea cealaltă!

Smiley: Sper să te găsesc.

Gina: Găsește-mă ca să-ți fac un copil!

Smiley: Încă unul?! Da… ce ziceam? M-am pierdut, îți dai seama.

Smiley, proiecte în America

În paralel, artistul își continuă și proiectele peste hotare, semn că succesul îi zâmbește și pe plan profesional. De curând, Smiley a revenit dintr-o călătorie la Londra, iar acum se pregătește pentru America. “Da, plec constant. Săptămâna trecută m-am întors de la Londra. Urmează să mai merg în America, apoi iar la Londra”, susține Smiley.

Foto: Facebook/ captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter