Smiley, hrănit de Anna Lesko. Cum a reacționat Gina Pistol

De Unica.ro, pe

Invitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Smiley (37 de ani) a fost hrănit de Anna Lesko (42 de ani), la rândul ei invitată în cadrul show-ului de televiziune. De ceva timp încoace, solista vine periodic în platoul Vorbește Lumea pentru a găti tot felul de rețete, care mai de care mai gustoase.

În ediția de joi, 27 mai 2021, cântăreața a gătit șnițel din carne de curcan la cuptor. Felul de mâncare a fost gata fix când Smiley se afla în direct. Pe contul ei de Instagram, Anna a postat un clip din timpul emisiunii și a etichetat-o și pe iubita artistului, Gina Pistol (40 de ani).

Smiley, hrănit de Anna Lesko. Cum a reacționat Gina Pistol

„Gina, l-am hrănit, nu mai face de mâncare”, a scris Anna Lesko pe Instagram. Smiley și Gina au devenit părinți pe 9 martie 2021. Perechea are împreună o fiică, Josephine Ana. După ce a văzut mesajul, prezentatoarea TV a răspuns: „Ce bine! Acasă avem doar lapte. Mulțumesc, Anna!”.

Când vor posta Smiley și Gina imagini cu chipul fiicei lor

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Smiley a mai spus: „Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.

Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine”.

Întrebat „Când ne arăți fetița? Să-ți trăiască, să fie sănătoasă”, Smiley a răspuns: „Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”.

Citește și:

Fiica Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău a împlinit un an. Ce frumoasă este Katia

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! Ioana este pasionată de lumea modei

Cum au ales numele fiicei lor

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele. (…)

Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana. Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine”, a dezvăluit Smiley, în emisiunea Vorbește Lumea.

Gina și Smiley formează un cuplu de mai mulți ani, însă abia la finalul lui 2019 și-au confirmat relația. „Lucrurile s-au legat foarte natural între noi în momentul în care amândoi am fost singuri”, mărturisea Gina anul trecut, pentru Unica.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter