Smiley, dezamăgit de reacțiile oamenilor din mediul online. „Până când?!”

De Unica.ro, pe

Smiley (38 de ani) și Gina Pistol (40 de ani) formează un cuplu de 5 ani, însă și-au confirmat relația abia la finalul anului 2019. Perechea are o fiică, Josephine Ana, născută pe 9 martie 2021. Recent, pe Instagram, solistul s-a arătat dezamăgit de reacțiile oamenilor din mediul online.

Smiley, dezamăgit de reacțiile oamenilor din mediul online. „Până când?!”

Nici solistul, nici prezentatoarea TV nu sunt străini mesajelor de hate de pe rețelele sociale. Facebook, Instagram și, mai nou, Tik Tok, încurajează oamenii să-și exprime opiniile nefiltrate la adresa persoanelor publice din țara noastră și nu numai. Cei care critică și jignesc rareori se gândesc la efectele negative pe care comentariile lor le au.

„Exista atâția oameni care își pierd momente din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețele sociale, să se certe, să își bată joc. Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe Pământ e o binecuvântare și o bucurie… poate nu ar mai pierde timpul degeaba… poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire… cu adevărat! Până când?!”, a scris Smiley recent pe Instagram.

„Întotdeauna se trezește cineva care să fie nemulțumit de ceva. (…) Relaxați-vă, vedeți-vă de viața voastră. Nu toți sunt perfecți ca voi. Eu, din păcate, fac parte din categoria oamenilor mai puțin perfecți. Nu tind spre perfecțiune. Dar mai relaxați-vă și lăsați-i pe alții să trăiască așa cum vor ei”, spunea și Gina în septembrie 2020.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gina Pistol a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. „Îmi tulbura liniștea”

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana

Filmare rară cu Gina Pistol cântând. „Am făcut-o și p-asta!”

Gina Pistol și Smiley, prima vacanță în trei de când au devenit părinți! Ce destinație a ales cuplul

„Și, să vă mai spun ceva amuzant. Persoana respectivă nu te suportă neam. Adică orice ai spune și orice ai face nu e de acord cu tine. Dar, cu toate astea, te urmărește. Ce credeți că fac eu de fiecare dată? Dau block. La ce mă urmărești dacă nu mă placi? Ce, ești masochistă sau masochist? Îți fac un bine! Este o chestie urâtă să intri la cineva (n.red. pe contul personal) și să comentezi de ce postezi aia sau cealaltă”, a continuat.

„Fiecare om e liber să facă tot ce vrea el, atâta vreme cât libertatea lui nu-i deranjează pe cei din jur. Dar. dacă nu îți place de mine, că nu îți place, că nu poți să placi tuturor, bă, nu mă mai urmări! Pe bune, ai atât de multe alte lucruri de făcut. Fă-le și nu mă mai urmări! Îți ușurez eu viața. Îți dau block”, a încheiat atunci.

Smiley și Gina au fost criticați, printre multe altele, și pentru decizia de a nu arăta chipul fiicei lor. În aprilie 2021, întrebat când va arăta chipul lui Josephine în mediul online, Smiley a declarat: „Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter