Colegii lui Smiley i-au lansat o piesă fără să-l anunțe. Cine apare în videoclip este o adevărată surpriză

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 18:14

Echipa HaHaHa Production a preluat controlul canalelor lui Smiley, care e în vacanță și într-o mică pauză de online. Colegii solistului au decis să lanseze o piesă pe care el o amână de ceva timp, dar care este „hit-ul studioului”, fiind pe repeat de câteva luni. 

Colegii lui Smiley i-au lansat o piesă fără să-l anunțe. Cine apare în videoclip

Astfel, Smiley lansează, deși nu știe, „Colecționara”, o piesă senzuală, despre energia magnetică și plină de mister din nopțile de club. Rolul seducătoarei este interpretat de Cesima Nechifor, unul dintre Golden Buzz-urile concursului „Românii au talent” din 2018. Fosta gimnastă s-a transformat, la 4 ani de la apariție, dintr-un copil ambițios și talentat într-o prezență fresh și de succes în mediul online, un idol pentru următoarea generație. 

Colegii lui Smiley i-au lansat o piesă fără să-l anunțe. Cine apare în videoclip este o adevărată surpriză

„Noi ne facem de cap zilnic la studio, dar ne-am entuziasmat prea tare că avem TOATE conturile lui Smiley. Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie și nici măcar nu ne pare rău. Așteptăm reacțiile oamenilor legate de piesă și de modul în care am ales să facem lansarea.

Reacția lui Smiley nu știm dacă o așteptăm neapărat… Sperăm să vrea să ne mai vadă și să mai fim colegii lui și la revenirea din vacanță. Dacă piesa va fi un succes, cred că ne aduce și suveniruri, așa că avem nevoie de ajutor și susținere”, au declarat colegii lui Smiley, direct din culisele celei mai atipice lansări HaHaHa Production.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Gina Pistol, despre copilăria ei: „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”

Citește și: EXCLUSIV. Laura Cosoi, despre relația cu Smiley: „Vorbim despre o altă viață, o viață de demult”

Citește și: Gina Pistol, despre prima ceartă cu Smiley: „Chiar m-am supărat rău”

Co-producție HaHaHa Production și CatMusic, cu muzica semnată de Dorian Micu, Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu și Smiley, versurile scrise de Dorian Micu și Smiley, iar producția realizată de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu, „Colecționara” are și un invitat special în videoclip.

Cesima Nechifor, „colecționara” inimilor și privirilor din noul videoclip al lui Smiley, a fost semifinalistă în ediția „Românii au talent” din 2018, în urma unui Golden Buzz oferit chiar de Smiley și de Pavel Bartoș, după un număr spectaculos care a combinat gimnastică, balet și dans contemporan.    

Smiley se află în vacanță alături de partenera lui, prezentatoarea TV Gina Pistol, și de fiica lor, Josephine Ana.

Colegii lui Smiley i-au lansat o piesă fără să-l anunțe. Cine apare în videoclip este o adevărată surpriză

Foto: PR; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter