Sindy, de la Survivor România, a fost la un pas de moarte

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 aprilie 2021, 12:08
Sindy de la Survivor România a fost la un pas de moarte când a fost diagnosticată cu o boală rară.

Sindy, pe numele real Szidonia Szasz, de la Survivor România, din echipa Războinicilor, a trecut prin momente foarte dificile acum doi ani, când a primit un diagnostic cumplit.  Ea a vorbit deschis despre cea mai grea perioadă din viața ei, când doctorii i-au spus că are cancer ovarian. Ulterior, ea a trecut printr-o opoerație de histerectomie.

„Am pierdut 15 kg”, a spus ea. „Nu puteam să mănânc. Aveam dureri abdominale foarte mari. Doctorii nu știau ce aveam. Se inflamase apendicele, făcusem peritonită și a fost complicat. După o lună de zile, medicii îmi spuneau că am cancer ovarian și recomandau histerectomia”.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu agresoarea Mirelei Vaida la nici o lună după incidentul de la „Acces Direct”

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea când s-a lansat în televiziune

Citește și: Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

Citește și: Ce au spus Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu despre împăcare?

Sindy a aflat însă că primit un diagnostic greșit, după cum a povestit pentru Viva!, citată de WOWbiz: „Am descoperit că am sindrom aderențial pelvin după prima operație. Am trecut printr-un șoc anafilactic în urma unei doze prea mari de antibiotic, ceea ce a dus și la pierderi foarte mari de memorie”.

După ce calvarul s-a terminat, Sindy s-a pus pe picioare, și-a făcut curaj și s-a dus la Survivor România. Acolo, a ajuns să fie extrem de apreciată de public.

Sindy este de profesie tehnician maseur. Ea a practicat trei ani de atletism, înainte să își îndrepte atenția către dans modern și latino. Este pasionată de dans modern și latino. Mai mult, petrece mult timp în sala de forță, acest lucru fiind vizibil cu ochiul liber, Sindy având o formă fizică de invidiat. La cei 1,65 metri înălțime pe care îi are, ea are o greutate de 52 de kilograme. La Survivor, ea a demonstrat că nu doar forța fizică o caracterizează, ci și un caracter adaptabil, o agilitate de invidiat și o voință nestăvilită de a reuși indiferent de obstacole.

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter