Simona Gherghe și-a părăsit logodnicul chiar înainte de nuntă

De Mădălina Manole, pe
Simona Gherghe s-a căsătorit de curând cu alesul inimii sale, consultantul politic Răzvan Săndulescu, tatăl fetiței sale, Ana Georgia, în vârstă de 1 an jumătate, însă puțini știu că îndrăgita prezentatoare TV a fost la un pas să ajungă la altar cu un alt bărbat.

Simona Gherghe, în vârstă de 40 de ani, a povestit că înainte de a ajunge la București, pe vremea când încă locuia în Iași, a fost cerută de soție și chiar stabilise toate detaliile nunții, însă nu a fost să fie. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1, cu toate că era îndrăgostită până peste urechi, și-a părăsit logodnicul chiar înainte de marele eveniment: „De cine eram îndrăgostită la 18 ani? De primul meu prieten. Un băiat cu cinci ani mai în vârstă ca mine. Eram foarte îndrăgostită de el. Nu-mi stătea gândul la carte. De-asta am și picat la facultate. Iar când am plecat în București pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia să mă mărit. Aveam un logodnic care mă ceruse de nevastă de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat. N-a mers. El a rămas acolo. A încercat să găsească ceva de lucru pe-aici, n-a reușit și s-a terminat!”, – a povestit Simona în urmă cu mai mult timp.

Fostul logodnic din adolescență al Simonei Gherghe se numeşte Octavian Tudorache și a reușit între timp să se realizeze pe plan profesional. Dacă a început ca realizator radio la Radio Nord-Est, iată că între timp a ajuns să aibă două afaceri profitabile în domeniul online, să obțină rezidența în Belgia și să fie PR în Singapore, informează wowbizz. Acesta și-a refăcut viața alături de o altă femeie, pe nume Teodora, și a cutreierat lumea în lung și-n lat la brațul său. Vezi imaginile cu Simona Gherghe și fostul său logodnic aici!

Citește și – Ce salariu avea Teo la începuturile carierei: „Țin minte că am plâns”

Citește și – Cine este tânărul care i-a aplicat prima manevră de resuscitare lui Florin Busuioc și i-a salvat viața

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter