Simona Gherghe, probleme în familie. Ce se întâmplă cu fiul vedetei, dar și cu soacra

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2023, 12:31

Simona Gherghe are din nou probleme cu fiul ei, dar și cu soacra. Prezentatoarea de la Antena 1 și soțul ei au ajuns, ieri, de urgență la spital cu Vlad, care s-a simțit rău. În același timp, soacra vedetei întâmpina probleme de sănătate și ajungea la spital cu o salvare.

Simona Gherghe a fost nevoită să îl lase pe micuț cu partenerul ei de viață și să își reia rolul în emisiunea pe care o moderează. Cu toate astea, a părut tot timpul marcată de povestea prin care trece și a recunoscut că se concentrează cu greu.

Citeşte și: Secrete din Antena 1, dezvăluite. Mara Bănică susține că primea mai mulți bani decât Mirela Vaida. Ce a făcut public despre Simona Gherghe

Citeşte și: Simona Gherghe a ajuns cu copilul la spital: „Analizele lui Vlad erau extrem de proaste”

Simona Gherghe: „Vin de la spital, unde mi-am lăsat copilul cu o branulă”

„Eu vin de la spital, unde mi-am lăsat copilul cu o branulă. Și am primit niște poze că s-a umflat foarte tare, că a avut o reacție. Adică sunt niște situații în viață, și cu toate aste sunt aici, deși aș fi fost acolo, dar l-am lăsat cu soțul meu, care fix astăzi mai era pe telefon cu o situație, cu mama lui care a ajuns cu salvarea la spital”, a spus prezentatoarea TV, în timpul ediției de ieri, de la Mireasa.

Pe parcurs lucrurile s-au mai liniștit și Simona și-a ținut prietenii virtuali la curent cu evoluția fiului ei. „Unele zile mai sunt și așa. Vlad a făcut o reacție alergică urâtă și a trebuit să alergăm la camera de gardă. E bine acum”, a spus ea pe o rețea de socializare, ceva mai târziu.

Citeşte și: Simona Gherghe, probleme de sănătate cu cei doi copii: „Am impresia că ne pasăm virusurile de la unul la altul”

Citeşte și: Imagini de colecție cu Simona Gherghe. Cum arăta prezentatoarea de la Antena 1 în copilărie

Citeşte și: Simona Gherghe, reacție dură despre documentarul momentului pe Netflix: „Meghan și-a ratat misiunea”. Ce spune despre Prințul Harry

Vlad a fost internat în spital și în urmă cu două luni

Simona a trecut printr-o situație grea și în urmă cu două luni. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost nevoită să se interneze atunci cu fiul său, Vlad, în spital. Băiețelul avea analizele foarte proaste. Au urmat nopți albe și multe momente de tensiune.

“Suntem acasă, după câteva zile grele, cu Vlad în spital. E prima experiență de genul asta, iar Vlad a fost tare curajos. Și răbdător. Pentru un copil cu o stare excelentă, fără febră, fără simptome, în afară de ganglioni inflamați, e greu să reziști câte 8, 10 ore pe zi, legat de o perfuzie.

Ne-am internat la Institutul Matei Balș, pentru că analizele lui Vlad erau extrem de proaste. Niște valori ale transaminazelor foarte mari, cauzate de un virus, care nu i-a dat alte simptome”, povestea atunci Simona Gherghe pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook



Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter