Simona Gherghe și Mirela Vaida, la schi cu copiii. Pârtia din România care a impresionat-o pe moderatoarea Mireasa: „Locul e magic”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 06 martie 2023, 14:19

Simona Gherghe și Mirela Vaida nu au putut sta departe de munte în acest weekend. Și au petrecut momente memorabile. Dacă prezentatoarea emisiunii Mireasa a plecat la schi doar cu fiica sa și a lăsat băieții acasă, vedeta de la Acces direct a ajuns pe pârtie cu toată familia.

S-au distrat cu mic cu mare, pentru că surprizele din partea copiilor nu s-au lăsat mult așteptate. Mirela Vaida și-a văzut chiar și fiul cel mic pe schiuri pentru prima oară.

Simona Gherghe: „Până acum, am evitat să plec doar cu Ana, cu gândul să nu sufere Vlad”

Cu dorul în suflet pentru fiul cel mic, Simona Gherghe a fugit la munte cu fetița ei, Ana, iar timpul pe care l-au petrecut împreună a fost unul de poveste. Vedeta Antena 1 s-a declarat încântată de pârtia de schi din Valea Dorului.

”Am bifat și prima ieșire, ca fetele, doar noi două. Până acum, am evitat să plec doar cu Ana, cu gândul să nu sufere Vlad. Dar apoi am înțeles că au nevoi diferite și că le face bine să petrec timp separat, cu fiecare. Da, a pomenit mereu de Vlad, mi-a zis că i-e dor de el, și mie mi-a fost! Tare! Dar chiar a fost o ieșire reușită. V-am spus că Ana iubește schiul, că de fiecare dată când plecăm de pe pârtie plânge, că acum mă întreabă când mai mergem. Nu mai fusesem de vreo doi ani în Valea Dorului și locul asta e magic. Toată ziua a fost magică! Și câtă zăpadă, și ce soare”, povestește Simona Gherghe pe o rețea de socializare.

Mirela Vaida, impresionată de Ciuci

Mirela Vaida s-a tot gândit cu soțul ei dacă să meargă la munte și cu fiul lor cel mic. Cine s-ar fi gândit că Ciuci era de mult pregătit pentru prima alunecare pe schiuri și și-a luat rapid avânt pe pârtie.

“Am mai prins partieeeee! E cu soare și cu iarba verde, si cu festival! Dar e fain că anul asta schiem toți”, a făcut anunțul Mirela Vaida.

Prezentatoarea de la Antena Stars recunoaște că fiul său cel mic i-a depășit toate așteptările.

„Atâta ne-am mai dat de ceasul morții că nu știm ce vom face cu Ciuci dacă plecăm la schi. O lună de zile ne-am tot agitat dacă să-l luăm sau nu cu noi la munte.. că e mic, că nu rezistă, că plânge, că trebuie să facem cu schimbul și unul dintre noi, părinții, trebuie să stea cu el la baza pârtiei etc. Ne-a făcut-o Ciuci și de data asta. Și-a pus schiurile și-a coborât direct de pe Postavaru’ Noi am mai căzut.. el, nu!

La final mi-a cerut o ciocolată caldă, că mixa un DJ muzică de festival.  Am realizat, încă o dată, că generația asta s-a adaptat demult la orice… noi, părinții, nu mai prea ținem pasul. Data viitoare, copiii ăștia or să ne caute om cu care să ne lase ei pe noi la baza pârtiei. Bravo, Ciuci! Mă las păgubașă”, mai spune Mirela. 

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter