Remus Boroiu se însoară cu iubita din Bali, după Survivor 2023: „Îmi doresc să facem copii. Familia este cel mai valoros lucru” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 aprilie 2023, 10:26

Remus Boroiu vrea să facă nuntă și copii, după Survivor România 2023! Concurentul a părăsit competiția filmată în Dominicană și difuzată la Pro Tv, luni, marți și miercuri, de la 20.30, și a revenit lângă iubita lui.

Câtă vreme a petrecut în Dominicană, Remus Boroiu a realizat cât de importantă este familia și care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viață. Concurentul a venit din jungla dominicană decis să facă nunta, cu jumătatea lui, imediat la întoarcerea acasă.

Proaspăt eliminat de la Survivor, Remus Boroiu face nuntă în Bali?

Remus Boroiu se însoară cu iubita din Bali, după  Survivor 2023: "Îmi doresc să facem copii. Familia este cel mai valoros lucru" / Exclusiv
Remus Boroiu, eliminat de la Survivor România

Acum că ai părăsit competiția, dacă privești în urmă, ai face ceva diferit?

Dacă privesc în urmă, sincer, nu aș face nimic diferit. Am fost eu cât se poate de real în acele condiții și am făcut ce am putut eu mai bine.

Care a fost cel mai frumos moment din Survivor? Ce-ți vei aminti mereu?

Cel mai frumos moment a fost să-mi petrec ziua mea de naștere la recompensă, să câștig alături de echipa adversă, de Războinici. Am fost la restaurant și pe catamaran de ziua mea, fix cum aș fi făcut dacă eram în Bali. A fost un mesaj divin, cineva are grijă de mine :).

Ceva ce-mi voi aminti mereu sunt apusurile de pe Insulă. Mi-am făcut o promisiune – că nu voi mai rata nici unul când revin în Bali.

Ce spune Remus Boroiu despre prietenia cu Alin, de la Survivor România: „Doar în el am simțit această frăție”

Remus Boroiu, eliminat de la Survivor Romania 2023
Remus Boroiu se întoarce în Bali, lângă logodnica lui

Înainte de ieșirea din competiție, ai făcut o alianță cu Alin. De ce tocmai el, având în vedere că ați fost adversari?

Înainte de ieșire, nu am făcut o alianță, ci m-am împrietenit real și sincer cu acest om. A fost ca un frate pentru mine. Ne antrenam, mâncam, înotam împreună. De ce cu el? Pentru că nimeni altcineva nu făcea aceste lucruri care îmi plac atât de mult.

Doar în el am simțit această frăție. Din punctul meu de vedere, să te împrietenești cu un adversar, cu cel mai puternic om pe traseu, este o dovadă de fairplay. Noi vedeam potențialul unul în celălalt și ne respectam, nu ne indiviam pentru asta. 

Remus Boroiu se însoară cu iubita din Bali, după  Survivor 2023: "Îmi doresc să facem copii. Familia este cel mai valoros lucru" / Exclusiv
Remus și logodnica lui / Foto: Instagram

Foștii concurenți au tot povestit despre realismul viselor avute în Dominicană, despre spiritualitea crescută. Dar tu aveai deja o altfel de expunere la aceste lucruri. Cum a fost pentru tine?

Experiența de pe insulă a fost una profundă, spirituală pentru că m-a apropiat de natură, m-am sincronizat cu ciclurile naturii de la răsărit până la apus, cu ciclurile lunii. M-am simțit foarte bine fără telefon, să fac un detox tehnologic. M-a apropiat de spiritul meu și mi-a dat claritate în ceea ce e important pentru mine, în viața mea.

Remus Boroiu se pregătește de nuntă: „Familia este cel mai valoros lucru pe care-l putem avea pe acest pământ”

Remus Boroiu, fost concurent Survivor
Remus Boroiu, fost concurent Survivor

Cât de dor îți e de Bali și de iubita ta? Când vei reveni acolo și ce planuri aveți?

Imediat ce termin filmările și toate îndatoririle, mă voi întoarce în Bali să-mi continui proiectul imobiliar, cu cartierul pe care-l construiesc acolo. Dar mai ales să fiu alături de logodnica mea. Îmi doresc să fac nuntă și să facem copii, deoarece familia este cel mai valoros lucru pe care-l putem avea pe acest pământ.

Remus Boroiu s-a mutat în Bali

Fostul concurent al emisiunii Survivor România s-a mutat în Bali, unde și-a cumpărat și casă. Antrenor de fitness, instructor de yoga, vlogger, influencer, Remus Boroiu este logodit cu Sarah Solomon. Iubita lui Remus Boroiu este instructor de yoga și practică medicina holistică.

În trecut, Remus a mai participat și la alte emisiuni TV, printre care amintim „Ferma vedetelor” (2019), „Ninja Warrior” (2018), „Românii au talent” (2019) sau iUmor, la Antena 1. Campion național la culturim și fitness, în urmă cu mai mulți ani, Remus Boroiu și-a câștigat existența și făcând videochat.

Foto: Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter