Secrete din Antena 1, dezvăluite. Mara Bănică susține că primea mai mulți bani decât Mirela Vaida. Ce a făcut public despre Simona Gherghe

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 mai 2023, 14:42

Mara Bănică a dezvăluit secrete din Antena 1. Invitată „Acasă La Măruță”, a vorbit despre salariile câștigate la „Acces direct” și a spus cum se înțelege cu Simona Gherghe și Mirela Vaida, cărora, nu de puține ori, le-a ținut locul în emisiunile prezentate.

Mara Bănică a luat o pauză din televiziune, după mai mulți ani în care a lucrat la foc continuu. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, jurnalista a făcut dezvăluiri neștiute despre viața personală, dar și cea profesională. Întrebată cum se înțelegea cu Simona Gherghe, Mirela Vaida sau Dan Capatos, Mara Bănică a răspuns direct și a recunoscut că singura relație de prietenie a avut-o și o are cu prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show”.

Mara Bănică a spus cum se înțelegea cu Simona Gherghe și cu Mirela Vaida

Cum te înțelegeai cu Simona Gherghe? – a întrebat-o Cătălin Măruță.

„Aveam, așa, o relație corectă, nu avem o prietenie, dar vorbim și acum. Simona este tipă în banca ei, o tipă deșteaptă, citită și asta se vedea. Știe cu televiziunea, chiar știe”, a declarat Mara Bănică despre prezentatoarea emisiunii matromonială „Mireasa”.

Citește și: Mara Bănică, despre momentul în care a fost refuzată să mai apară la TV: „Mi s-a spus că sunt prea bătrână”

Citește și: Imagini de colecție cu Simona Gherghe. Cum arăta prezentatoarea de la Antena 1 în copilărie

Citește și:  Simona Gherghe, prezentatoarea de la Antena 1, lămurește lucrurile după ce a scris că a fost dată afară: „E cea mai importantă lecție”

Citește și: Mirela Vaida a vrut să își ducă la Disneyland copiii. Prețul exorbitant al biletelor de avion: „Pare o misiune imposibilă”

În ceea ce o privește pe Mirela Vaida, Mara Bănică a recunoscut că nu aveau „lucruri în comun”.

„Nu am căzut într-o admirație față de Vaida. Profesional, aveam aceleași lucruri în comun. (n.r. – cu Simona Gherghe). Cu Vaida nu aveam nimic în comun, din păcate, nu aveam același umor, nu era genul meu.” i-a mărturisit Mara Bănică lui Măruță.

Mara Bănică a vorbit despre salariile din Antena 1

În cadrul podcastului, Mara a vorbit și despre banii câștigați din televiziune. A recunoscut că a fost cel mai bine plătită la Kanal D, dar, în timp, a reușit să câștige cel mai bine din joburile avute la Antena 1.

Luai mai mulți bani decât Vaida? – a fost una dintre întrebările adresate de Măruță.

„La un moment dat, da (n.r. – câștiga mai mulți bani decât Mirela Vaida), că aveam și un contract nu niște greci. Nu știu cât avea Gherghe. Știam cât are (n.r. – Mirela Vaida) pentru că era în aceeași prăvălie, știam cât avusese Kiki Cioran și știam că ea venise pe aceeași bani.” a dezvăluit Mara Bănică.

„Nu cred că mă definește online-ul momentan”

Fosta colegă de trust cu Mirela Vaida și Simona Gherghe, Mara a spus că ar reveni în televiziune, dar nu s-ar angrena într-un proiect care să o țină departe de fiul ei, Dima (13 ani), și de fiica Donca (un an și 5 luni).

„M-aș întoarce în televiziune, nu cred că mă definește online-ul momentan. Nici nu vreau să încerc. Cred că aș face emisiuni despre femei, eu nu sunt feministă. Eu cred că bărbații sunt mai deștepți decât femeile, chiar cred lucrul ăsta. Despre copii, despre iubiri, despre povești, dar nu circotecă.

Știind că am lipsit de lângă Dima când era mic, pentru că trebuia să muncesc, vreau să-i dau cât mai mult timp Doncăi.” a spus Mara Bănică.

Foto: Captură Acasă la Măruță / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter