Actrița Shay Mitchell din serialul „Pretty Little Liars” a născut al doilea copil

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 06 iunie 2022, 13:28

Shay Mitchell (35 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară. Actrița mai are o fiică, Atlas, în vârstă de 2 ani. Alături de iubitul ei, Matte Babel (41 de ani), Shay a devenit mama unei a doua fiice, Rome.

Actrița Shay Mitchell din serialul „Pretty Little Liars” a născut al doilea copil

„Pierderea uneia dintre cele mai importante persoane din viața mea în același an în care am devenit mama unei a doua fiice a schimbat totul pentru mine. Un lucru rămâne însă neclintit în sufletul meu, sunt sigură că au petrecut timp împreună, iar asta îmi aduce pace și bucurie. Suntem atât de fericiți că ești aici, Rome. Porți numele celei mai bune prietene, a sufletului meu pereche, a «persoanei» mele, a bunicii mele, Romaine”, a scris actrița din „You” în mediul online.

„Cred că atunci când găsești pe cineva care are aceleași valori ca tine e foarte ușor să fiți părinți împreună. E un parteneriat, în mod clar. Să găsești pe cineva cu aceleași valori este extrem de important”, mărturisea actrița recent despre iubitul ei.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Soția actorului Alexander Ludwing din serialul „Vikings”, a treia sarcină pierdută

Cum a reușit John Travolta să depășească decesul primului fiu

Cannes 2022: Georgina Rodriguez, într-o rochie mulată, la doar o lună după ce a născut gemeni

Shay a devenit mamă pentru prima oară în octombrie 2019. În același an, actrița a vorbit deschis despre o sarcină pierdută în trecut. „Am ales să nu dezvălui vestea sarcinii din cauza primei experiențe care nu a decurs așa cum aș fi sperat. A fost extrem de greu”, mărturisea atunci.

„Este incredibil. Toată lumea simte asta (n.red.: în relație cu propriul copil), dar eu nu am mai experimentat o astfel de iubire. Să o văd pe Atlas preluând diferite manierisme, să văd în ea puțin din mine și din Matte”, mai mărturisea Shay în martie 2021, pentru E! News. „Asta este bucuria. Este atât de distractiv”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter