Shakira și fiul ei au fost atacați de mistreți într-un parc: „Mi-au luat geanta”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 octombrie 2021, 10:06

Shakira a povestit pe rețelele de socializare că a fost atacată de mistreți în timp ce se plimba cu fiul ei, Milan, într-un parc din Barcelona.

Shakira și fiul ei în vârstă de 8 ani, Milan au scăpat teferi din înfruntarea cu mistreții, însă aceștia i-au luat geanta artistei columbiene și au fugit cu ea în pădure. La un moment dat au abandonat-o, iar cântăreața le-a prezentat-o fanilor într-un video.

Citește și: Daniel Craig, apariție rară alături de fata cea mare pe covorul roșu. Cum arată și cu ce se ocupă tânăra

Maluma a clarificat zvonurile despre relația dintre el și Kim Kardashian

Gwyneth Paltrow a pozat nud de ziua ei și a postat imaginea pe Instagram

Tatăl lui Britney Spears, retras din funcția de tutore al solistei

Priviți cum mi-au lăsat geanta doi mistreți care m-au atacat în parc. Mi-au dus geanta în pădure cu telefonul mobil în ea. În final, mi-au lăsat-o pentru că i-am înfruntat, a mărturisit artista.

Milan, spune adevărul. Spune cum a înfruntat mama ta mistreții, i s-a adresat Shakira fiului ei și al fotbalistului Gerard Pique. Cei doi mai au împreună un băiat, Sasha, în vârstă de şase ani.

Atacurile mistreților în Spania s-au înmulțit în ultimii ani. În 2016, poliţia spaniolă a primit 1.187 de apeluri cu privire la incidente legate de mistreți. Animalele s-au adaptat traiului în marile orașe din Europa.

Roma şi Berlinul se confruntă și ele cu astfel de probleme. Se pare că în Europa numărul mistreților trece de 10 milioane, potrivit news.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter