Shakira s-a iubit cu fiul unui fost președinte. Relația s-a terminat tot cu un scandal, așa cum s-a întâmplat și cu Pique

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 16 martie 2023, 11:39

Shakira a trăit o poveste de dragoste cu Antonio de la Rúa, fiul fostului președinte al Argentinei. Relația lor a fost una cu multe peripeții și s-a încheiat în 2011. Despărțirea fost una tumultoasă, pentru că cei doi și-au terminat povestea cu un scandal, așa cum s-a întâmplat și în cazul poveștii pe care artista a avut-o cu Pique.

Shakira s-a confruntat cu dezamăgirea în două ocazii diferite, recent cu Gerard Piqué, iar în trecut cu Antonio de la Rúa. Ba mai mult, Shakira a lansat un single care aparent abordează relația lor de 12 ani și infidelitatea lui Pique. Înainte de relația cu faimosul sportiv, Shakira s-a iubit cu fiul unui fost președinte argentinian timp de aproape 11ani, scrie presa străină.

Shakira a avut o relație lungă cu Antonio de la Rúa, fiul fostului președinte al Argentinei

Shakira a început să se întâlnească cu Antonio în 2000, iar în 2010 între cei doi au început să apară anumite tensiuni.

Frumosul avocat lucra în campania electorală a tatălui său, Fernando de la Rúa, în anul în care s-au cunoscut. În acel moment, Shakira își promova albumul MTV Unplugged și era pe punctul de a demara un turneu.

Ei și-au anunțat despărțirea pe 10 ianuarie 2011, printr-o scrisoare, care a apărut pe site-ul oficial al Shakirei:  „Din august 2010, am luat decizia reciprocă de a ne despărți”. În declarație se specifica pe larg că parteneriatul lor în domeniul afacerilor nu este inclus în despărțire.

Antonio de la Rúa a dat-o în judecată pe Shakira pentru 100 de milioane de dolari

2012 a marcat începutul unui conflict juridic între Antonio și Shakira. În noiembrie acelui an, argentinianul a intentat un proces de 250 de milioane de dolari împotriva cântăreței, dar nu a avut sorți de izbândă, pentru că instanța din New York nu a demarat nicio procedură, considerând că nu este de competența ei.

Antonio a depus un alt proces în 2013. El a dat-o în judecată pe solistă pentru 100 de milioane de dolari, susținând că a construit brandul Shakira. Apoi a cerut credit pentru succesul hit-urilor „Hips Don’t Lie” și „Waka Waka”. În timp ce aceste proceduri judiciare erau în desfășurare, Shakira tocmai își întâmpina primul copil, Milan Piqué Mebarak.

Shakira a adus dovezi că era deja faimoasă la nivel internațional când l-a cunoscut pe Antonio, respingând afirmația că succesul ei i se datorează.  Vedeta a recunoscut că l-a numit consilier pentru că ajunsese șomer.

Procesul din 2013 a fost ultimul din trei și a fost depus la Curtea Superioară din Los Angeles. Decizia luată de judecător a fost în favoarea artistei, iar fostulei iubit nu a obținut venituri din parteneriat, așa cum își dorise.

Shakira a dat o declarație în care își exprima recunoștința pentru decizia instanței de a respinge ceea ce ea considera „un proces fără temei”. 

Antonio de la Rúa și-a găsit fericirea

După relația tensionată cu Shakira, Antonio a bifat o nouă dragoste și a început să se întâlnească cu o fostă Miss, Daniela Ramos. Se pare că Antonio a cunoscut-o pe Daniela la unul dintre concertele Shakirei, în timp ce avea o relație cu artista.

Avocatul și iubita lui, care profesa acum ca DJ, s-au căsătorit la scurt timp și au avut doi copii împreună. Primul lor copil, Zulu, s-a născut în 2014, iar Mael a venit pe lume trei ani mai târziu. Cu toate acestea, în 2018, căsătoria lui Antonio cu Daniela s-a încheiat. În 2019, Daniela a anunțat că are o nouă relație.

Astăzi, Antonio este mândru de copiii săi și obișnuiește să posteze imagini pe rețele de socializare cu ei.

Antonio de la Rúa a vorbit cu Shakira după despărțirea ei de Piqué

După ce despărțirea dintre Shakira și Pique a devenit publică, s-a zvonit că Antonio a contactat-o pe artistă pentru o posibilă întâlnire la Miami. Antonio a păstrat legătura cu Shakira de-a lungul anilor, în ciuda problemelor lor legale.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter