Shakira, acuzată că a înșelat. Solista și fotbalistul Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de relație

De Unica.ro, pe

Despărțirea dintre Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) a scos la iveală noi detalii despre viețile de cuplu ale celor doi. În presa spaniolă se vehiculează două motive ale despărțirii, infidelitatea și banii.

Shakira, acuzată că a înșelat. Solista și fotbalistul Gerard Pique s-au despărțit după 11 ani de relație

Pique ar fi înșelat-o pe artistă cu o chelneriță cu inițialele numelui C.C., în vârstă de 20 de ani, pe care a cunoscut-o într-un club. Tânăra ar fi prietenă cu soția unuia dintre colegii fotbalistului de la FC Barcelona. În ciuda informațiilor apărute în presă, fostul cumnat al Shakirei a declarat că principalul motiv al despărțirii ar fi fost banii.

Despre Shakira s-a speculat că l-ar fi înșelat pe fostul iubit, Antonio de la Rua, cu Pique. Shakira și Antonio au format un cuplu timp de 10 ani. În ianuarie 2011, artista și fostul ei manager au declarat că despărțirea a fost amiabilă. Ulterior însă, Antonio, fiul fostului președinte al Argentinei, a iscat un scandal de proporții, după ce, la doar două luni de la anunțul despărțirii, solista s-a afișat cu Pique.

Solista și managerul s-ar fi despărțit, însă, cu mai multe luni înaintea anunțului. Antonio i-a solicitat artistei daune în valoare de 100 de milioane de dolari, susținând că datorită lui a ajuns cunoscută la nivel mondial.

„Shakira avea succes și înainte de a-l angaja pe Antonio în funcția de manager. Însă cariera ei a prins aripi după ce Antonio a început să se ocupe serios de ea. Vreme de șase ani, Antonio a investit mult în Shakira. Datorită lui a devenit cunoscută în lumea întreagă”, declara unul dintre avocații bărbatului la vremea aceea, potrivit agenției de presă mondenă.

Antonio a deschis procese în New York, California și Elveția, toate acestea fiind abandonate până în august 2013, potrivit E! News.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum a fost poreclită Shakira de prietenii lui Gerard Pique

Citește și: Shakira și Gerard Pique, împreună în Cehia după anunțul că s-au despărțit

Citește și: Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. Primul soț al artistei, ridicat de polițiști de la eveniment

Atât Shakira, cât și Gerard sunt născuți pe data de 2 februarie, însă la 10 ani diferență. Shakira a împlinit anul acesta 45 de ani, în timp ce Pique a împlinit 35. Perechea s-a cunoscut în 2010, la filmările videoclipului artistei, „Waka Waka”, piesă care a fost imnul Campionatului Mondial de Fotbal din acel an. Artista și sportivul și-au confirmat relația anul următor, în 2011. Cuplul are doi fii, Milan Piqué Mebarak (9 ani) și Sasha Piqué Mebarak (7 ani).

De ce nu s-au căsătorit?

„Ca să fiu sinceră, căsătoria mă sperie. Nu vreau ca el să mă vadă ca pe o soție. Vreau să mă vadă ca pe o iubită, ca pe prietena lui. Vreau să îl țin mereu în priză. Vreau ca el să creadă că orice este posibil în funcție de comportamentul lui”, declara în trecut artista, pentru Latin Times.

„Niciodată nu am fost un cuplu tradițional. Nu avem un acord scris prin care ne împărțim treburile casnice. Dar amândoi suntem părinți dedicați și încercăm să ne sprijinim reciproc. Nu știm cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu își poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reușim să ne sunăm prin Facetime așa că suntem tot timpul conectați și acest lucru ajută foarte mult”, mai spunea atunci.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter