Serena Williams s-a căsătorit. Incredibil ce le-a impus invitaților să facă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 17 noiembrie 2017, 12:13
Anul acesta i-a adus Serenei Williams realizări mari, de această dată, pe plan personal. Tenismena de talie mondială a devenit mămică pe data de 1 septembrie, dând naștere unei fetițe pe nume Alexis Olympia, iar ieri a făcut pasul cel mare către altar.

Serena Williams, în vârstă de 36 de ani, și alesul inimii sale, milionarul Alexis Ohanian, în vârstă de 34 de ani, s-au căsătorit ieri, iar locația aleasă a fost Complexul de Artă Contemporană din New Orleans.

Serena Williams si Alexis Ohanian

Printre invitații de seama ai petrecerii s-au numărat Beyonce, Jay Z, Kim Kardshian, Eva Longoria, Ciara şi chiar logodnica lui Harry, Meghan Markle.

Cu toate că și-a dorit o nuntă luxoasă, Serena Williams a optat pentru discreție maximă. Câștigătoarea a nu mai puțin de 39 de titluri Grand Slam le-a impus tuturor invitaților să nu-și folosească telefoanele mobile, cel puțin nu pentru a face poze. Motivul? Aceasta nu și-a dorit să apară pe rețelele de socializare fotografii din ziua evenimentului, deoarece a semnat un contract de exclusivitate cu revista Vogue. În plus, artista nu a divulgat invitaților locația evenimentului decât în ziua nuntii.

Lyndrea, sora Serenei Williams

Lyndrea, sora Serenei Williams

Însa, se pare că tocmai sora sa, Lyndrea, a încălcat protocolul impus de Serena Williams. Conform Daily Mail, aceasta s-a fotografiat alături de directorul executiv al unei companii de entertainment, iar imaginea a încărcat-o, fără nicio remușcare, pe contul său de Instagram.

Citește și – Serena Williams a pozat nud pentru o revistă celebră. Cum arată sportiva goală

Citește și – Replica Serenei Williams la comentariile rasiste ale lui Ilie Năstase

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter