Jennifer Lopez a suferit de stres post traumatic înainte de a se mărita cu Ben Affleck: „Nunta era atât de stresantă”

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 24 ianuarie 2023, 15:08

Jennifer Lopez a dezvăluit că a suferit un mic stres post traumatic înainte de nunta ei cu Ben Affleck.

Recent, Ben și-a susținut soția la premiera filmului „Shotgun Wedding”, în care Jennifer are rolul principal.

Jennifer Lopez a suferit de stres posttraumatic înainte de nunta cu Ben Affleck

În cadrul unui interviu acordat lui Jimmy Kimmel, actrița a explicat că, după logodna eșuată din urmă cu 20 de ani, nu putea să creadă că nunta lor din 2022 „se întâmpla cu adevărat”.

„Eram atât de fericiți și, desigur, se întâmpla, dar nunta era atât de stresantă”, i-a spus ea lui Kimmel, dezvăluind că ceremonia din Las Vegas a fost ideea lui Affleck.

„Într-o zi, Ben a spus, „La naiba, să mergem la Vegas și să ne căsătorim diseară”, a povestit Lopez, citată de Hola.com.

„El a zis: mergi la repetiții. Când te vei întoarce, voi avea totul pregătit”, a mai spus cântăreața.

Cuplul a avut parte de două ceremonii speciale – una în Las Vegas și alta în Georgia, unde au fost însoțiți de familie și prieteni.

Ben și Jennifer sunt de nedespărțit de când și-au reluat relația. Recent, actorul a apărut pe covorul roșu la premiera filmului „Shotgun Wedding” pentru a-i fi alături soției sale.

„Sunt aici cu soțul meu. Ne simțim bine”, a spus artista într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare de la premieră.

Citește și: Jennifer Lopez, despre prima despărțire de Ben Affleck: „Am simțit că mor”

Citește și: Jennifer Lopez, dezvăluiri în revista Vogue despre relația cu Ben Affleck. Ce nume poartă după căsătorie: „Dețin controlul deplin”

Citește și: Jennifer Lopez, imagini nemaivăzute de la nunta cu Ben Affleck

Citește și: Mister în jurul lui Jennifer Lopez. Postările artistei au dispărut, la câteva zile după ce s-a filmat în brațele lui Ben Affleck

Artista a luat numele de familie al soțului ei

După nunta cu Ben Affleck, Jennifer a anunțat că a luat numele de familie al soțului ei. Astfel, Jennifer Lopez nu mai este acum Lopez, ci Jennifer Affleck.

„Oamenii îmi vor spune Jennifer Lopez, dar numele meu legal va fi doamna Affleck pentru că suntem împreună. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta. Nu cred că este o problemă. Dețin controlul deplin asupra vieții mele și mă simt puternică ca persoană și ca femeie. Pot înțelege că oamenii au anumite păreri despre asta și este în regulă. Dacă mă întrebi cum mă face să mă simt, simt că este un gest romantic. Este despre tradiție și romantism pentru mine. Sunt genul acela de femeie” a declarat artista pentru revista Vogue.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au mai fost împreună din 2002 până în 2004. Cei doi erau logodiți, însă cu puțin timp înainte de nuntă, au decis să se despartă.

„Odată ce am anulat nunta în urmă cu 20 de ani, a fost decepția vieții mele și sincer am simțit că voi muri”, a povestit cântăreața într-un interviu acordat lui Zane Lowe de la Apple Music 1.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter