Serena Williams, dezvăluiri despre fiica sa, Olympia: „Nu prea îi place tenisul”

De Oana Savin, pe

Serena Williams a dezvăluit că fiicei sale, Olympia, nu prea îi place tenisul, deși deja merge la antrenamente de mai mult timp.

Fiica fostei jucătoare de tenis s-ar putea să nu calce pe urmele celebrei sale mame. Fostul număr 1 WTA în vârstă de 41 de ani a mărturisit că fiica sa nu s-a îndrăgostit încă de acest sport.

Serena Williams, despre fiica sa: Nu îi place să joace tenis

Olympia are 5 ani și nu este deloc interesată de sportul la care mama sa a excelat. Serena Williams spune că face tot posibilul pentru a o face pe fiica sa să îndrăgească tenisul.

„Olympia este bine. Nu prea îi place să joace tenis. Este puțin dezamăgitor pentru mine, dar de fapt este foarte bună. Așadar, încercăm să ne găsim o cale pentru a o face să joace puțin”, a declarat Williams, citată de ET Online.

De asemenea, Serena a precizat că Olympia este un copil foarte sociabil, căruia îi place să meargă la școală și să se joace cu prietenii.

Citește și: Serena Williams, la un pas de moarte când a născut. „Nimeni nu mă asculta”

Citește și: Ce mănâncă Serena Williams pentru a se menține în cea mai bună formă

„Olympia iubește să fie sociabilă. Este interesant pentru că, crescând jucând tenis nu cred că mi-a plăcut sociabilitatea, dar privind înpoi, eram tot timpul cu sora mea așadar, evident, era un mediu sociabil. Are sens că fetelor le place să aibă acel sport social și este un aspect social al acestuia. Cred că, de fapt, este super super important. Îi place să fie în preajma prietenilor, îi place să meargă la școală”, a precizat Serena Williams.

„Poate o pot împinge spre tenis aducând alți copii pentru a face lecții de grup”, a continuat fosta jucătoare de tenis.

Serena Williams își dorește foarte mult ca fiica sa să joace tenis deoarece se pricepe.

„Chiar vreau ca ea să joace cel puțin puțin pentru că este chiar foarte bună (n.r. la tenis)”, a subliniat fostul număr 1 WTA.

„Întreaga viață am jucat tenis”

În urmă cu cinci luni, Serena William s-a retras din tenis. În urmă cu câteva săptămâni, aceasta a vorbit despre viața sa acum, când nu mai participă la competiții sportive.

Citește și: Sfatul pe care Serena Williams l-a primit de la fiica ei. „Îmi venea să plâng”

Citește și: Sorana Cîrstea, despre Serena Williams: „Mă intimida foarte rău”

„Literar, întreaga mea viață am jucat tenis, iar asta înseamnă un timp îndelungat. Așadar este pentru prima dată când nu fac asta. Iubesc tenisul și iubesc să practic acest sport și iubesc să antrenez atunci când pot, dar încerc să nu prind acest virus. Încerc să mă distrez”, a mărturisit Serena Williams.

În anul 2017, Serena s-a căsătorit cu fondatorul Reddit, Alexis Ohanian. Cei doi s-au cunpscut în 2015, iar după doi ani s-au logodit.

Singura lor fiică, Alexis Olympia, a venit pe lume pe 1 septembrie 2017.

Întrecut, Williams a mărturisit că nu vrea să își antreneze fiica la tenis, întrucât este destul de severă și nu are răbdare cu un copil atât de mic pe teren, fiind obișnuită să joace la nivel înalt.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Serena Williams și fiica ei.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter