Tendințe de nuntă pe care să le adoptăm sau să le abandonăm în 2023

De Ovidiu Cojocaru, pe

Tendințe de nuntă în 2023. De la ceremoniile organizate în mijlocul zilei la voaluri nesfârșite, experții în domeniul nunților au dezvăluit care sunt tendințele unei astfel de ceremonii în anul 2023.

Revista Vogue le-a cerut celor mai proeminenți organizatori de nunți previziunile lor pentru tendințele de nuntă din 2023.

Tendințe de adoptat pentru o nuntă în anul 2023

Mirii tind din ce în ce mai mult să favorizeze momentele festive. Evenimentele de bun venit, fie că este vorba de o petrecere de după-amiază pe plajă sau de cocktailuri de seară, nu mai sunt o necesitate pentru un weekend de nuntă, ci evenimente în sine.

Ceremonii de nuntă la mijlocul zilei

„Cele mai memorabile amintiri de nuntă se nasc adesea în timpul after-party-ului. Dar dacă simpla idee de a trăi multe ore la o ceremonie, cocktail-uri, cină, dans și after-party este epuizată, asigurați-vă că vă veți menține oaspeții în formă și optați pentru o ceremonie organizată la mijlocul zilei. Păstrând după-amiaza odihnită, oaspeții se vor trezi seara plini de energie”, consideră Bronson van Wyck.

„La începutul secolului al XX- lea, ceremonia avea loc de obicei dimineața, iar recepția era organizată seara Să ne uităm la evenimente precum la Jackie și John Kennedy , Prințesa Diana și Prințul Charles , Prințul William și Prințesa Kate , toți au făcut asta. Din ce în ce mai multe cupluri care apelează la serviciile noastre doresc să urmeze această cale mai tradițională. Alegând o ceremonie de dimineață, urmată de un prânz atent și asigurând oaspeții să se întoarcă seara la recepție cu dans și desert, cuplurile pot avea cu adevărat o experiență unică pe tot parcursul zilei.”, este de părere Bryan Rafanelli.

Torturi de nunta extravagante

„Prăjiturile de nuntă extravagante și voluminoase au revenit. Am organizat o nuntă cu o prăjitură cu cremă de unt înaltă de un metru și jumătate acoperită cu flori uscate”, spune Rebecca Gardner.

„Prăjiturile mari de nuntă s-au întors și asta este o veste grozavă! Clienții noștri profită de ocazie pentru a-și personaliza tortul și pentru a-l integra în estetica nunții lor. Posibilitățile sunt nelimitate” a adăugat Bryan Rafanelli.

Citește și: Giorgio Armani dezvăluie cele 5 elemente esențiale din garderobă, pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă

Cum să ai o nuntă la modă în 2023

O nuntă plină de culoare

„Cuplurilor nu le este frică de culoare, dimpotrivă, acordă loc de mândrie culorii declinând-o prin textile cu model, ilustrații, concepte florale, decorațiuni personalizate și chiar ținute.”, spune organizatorul d enunți Augusta Cole.

„Clienții mei cer culori radicale, modele sălbatice, flori luxuriante și momente spontane de plăcere. O paletă frumoasă de culori încurajează distracția”, transmite Rebecca Gardener.

Ceremonii intime de nunta 

„Pentru ceremonia în sine, clienții noștri favorizează tot mai mult un moment intim și păstrează îmbrățișările pentru recepție. Acest lucru ajută la atenuarea anxietății mirilor care nu mai trebuie să-și declare dragostea în fața a sute de oameni, contribuind totodată la păstrarea intimității unei ceremonii. — Lisa Vorce

Obiceiuri de nuntă de abandonat în 2023

Rochii identice pentru domnișoarele de onoare

„Acordarea unei mai multă libertate domnișoarelor de onoare în alegerea ținutei lor devine treptat o normalitate. Fie că mirii își încurajează prietenii să găsească o rochie într-o paletă de culori sau îi ajută să realizeze ținute personalizate, ideea de a putea purta o ținută diferită se răspândește încet, dar sigur!” crede Augusta Cole.

Citește și: Tendințe păr 2023. Look-ul natural, în top! 5 trenduri pe care trebuie să le încerci

Petreceri în care trebuie să stai treaz

„Lăsați-vă invitații să stea confortabil și să fie pe deplin prezenți în timpul ceremoniei. Înainte de asta, petreceți timp cu ei, pregătiți-vă împreună, faceți fotografii, faceți schimb de cuvinte și povestiți momentele petrecute împreună. Face momentul mult mai special!” — Lisa Vorce.

Artificiile 

„Renunțăm la artificii. Economisești bani și este mult mai bine și pentru planetă!” — Lisa Vorce

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter