Secretul frumuseții Manuelei Hărăbor. Actrița este împotriva operațiilor estetice

De Unica.ro, pe

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, Manuela Hărăbor (53 de ani) a vorbit despre frumusețe și despre normalitate, dezvăluind, totodată, ce a învățat de la mama ei pentru a-și menține pielea tânără. La sfârșitul anului 2021, tatăl actriței a împlinit 95 de ani, iar la începutul anului 2022, mama ei a împlinit 83.

Secretul frumuseții Manuelei Hărăbor. Actrița este împotriva operațiilor estetice

„În primul rând, uitându-mă la părinții mei, cu siguranță am o genă foarte bună. La 83 de ani, mama are un ten minunat. Are, evident, niște riduri, conform vârstei, dar nu la fel ca majoritatea femeilor de 83 de ani”, a declarat Manuela Hărăbor.

„Mama mi-a zis de foarte tânără, când voiam să-mi fac tratamente faciale doar din curiozitate: «Draga mea, când începi cu ele, nu te mai oprești, devii sclavul lor». Plus că pielea lenevește, organismul lenevește și nu mai produce în mod natural colagen și tot ce e necesar și specific anumitor vârste și etape din viață”, a mai spus.

„Nu mi-am făcut nicio operație estetică de frică. (…) Orice vârstă este frumoasă. În momentul în care începi să ascunzi niște riduri, devine nenatural. Psihic devine nenatural, dar și fizic. Nu există tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte. Nu te poți opune cursului vieții. Educația ar trebui să fie în sensul ăsta”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Manuela Hărăbor a vorbit despre greutățile întâmpinate în izolare cu fiul ei care suferă de autism

Oana Rotariu, supraviețuitoare Colectiv: „Trebuie să-ți permiți să simți durerea și să vorbești despre ea”

„Să nu-ți accepți ridurile, care apar în mod fi­resc, care sunt ceva natural, e o altă dovadă de or­goliu și de mândrie. Și mai e și o dovadă de nesiguranță, ține de o ne-iubire a ta. A te iubi înseamnă a te iubi cu tot ce ești. În­seamnă a te iubi și în diminețile în care te-ai trezit cu ochii umflați, fi­indcă n-ai dormit bine peste noapte. În­seamnă a te iubi și când meca­nis­mele fi­zio­logice încep să-ți „picteze” riduri pe față, etc. Iu­birea de sine nu e condiționată de aspecte de acest gen. Cu sau fără riduri, tu tot omul ăla ești”, mai spunea în trecut.

„Tocmai din pricina acestei nesiguranțe există femei care ape­lează la chi­rurgia estetică. Eu nu cred în operațiile estetice, fiindcă nu cred că vreun om poate să îmbunătățească perfecțiunea creației lui Dumnezeu. E ilogic! A nu se înțelege că eu spun că nu trebuie să te îngrijești! În fond, trupul e templul Duhului Sfânt. Ești chiar dator să-l îngrijești! Dar e o diferență între a-ți îngriji trupul și a împinge îngrijirile astea dincolo de limita bunului simț, a merge până în zone care depășesc sfera naturalului”, a încheiat atunci.

„Nu petrec mult timp în fața oglinzii. Mă îmbrac foarte repede, nu prea mă fardez, în 10 minute sunt gata. Mai mult timp pierd cu cafeaua de dimineață, dar cu îmbrăcatul și cu fardatul nu. O femeie este frumoasă așa cum a făcut-o Dumnezeu. Poate să corecteze, dar așa puțin, pe repede înainte. Cel mai frumos machiaj este cel care nu se vede”, mai spunea actrița într-un alt interviu.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter