Momente grele pentru Sebastian Dobrincu la Survivor România. Faimosul s-a accidentat și a ajuns pe mâna medicilor / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 18:10

Sebastian Dobrincu, concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România 2023, a suferit o accidentare în ediția de luni a emisiunii. Faimosul a căzut de pe o platformă și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Tânărul antreprenor, în vârstă de 23 de ani, s-a lovit foarte tare la un picior și a fost dus la ambulanță de Ionuț Iftimoaie, colegul său în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023.

Sebastian Dobrincu s-a accidentat la Survivor România 2023

Sebastian Dobrincu era pregătit să lupte împotriva lui Alin Chirilă de la Războinici pentru a aduce un punct echipei sale în lupta pentru provizii. Însă, chiar la începutul probei de la Survivor România 2023, antreprenorul a căzut de pe o platformă și pare să își fi rupt un deget de la piciorul stâng.

„E degetul, e degetul”, spune Sebastian care a încercat să meargă spre ambulanță pe picioarele lui.

Cum nu a reușit să se deplaseze din cauza durerii, Dobrincu a fost dus pe brațe de Ionuț Iftimoaie.

„Sebastian a suferit o accidentare. Imediat a intervenit doctorul nostru și coechipierii lui au sărit acolo. El astăzi nu va mai participa la joc”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2023.

Sebastian Dobrincu a fost transportat la spital unde a primit îngrijiri medicale, iar acum colegii lui așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă tânărul va mai putea participa la emisiune.

„Să sperăm că verdictul medicilor va fi unul optimist”

De asemenea, pe contul de Instagram al antreprenorului au fost postate câteva imagini din timpul accidentării, împreună cu mesajul: „Sebastian a suferit o accidentare de coșmar pe traseul de azi. Să sperăm că verdictul medicilor va fi unul optimist. Luptă, Sebi!”.

Citește și: Maria Constantin se pregătește de nuntă, după eliminarea de la Survivor 2023: „Am plâns de fericire că mă întorc acasă” / Interviu exclusiv

Citește și: America Express vs Survivor România 2023. La ce s-au uitat românii

Cine este Sebastian Dobrincu, de la Survivor România 2023

Sebastian Dobrincu a devenit cunoscut publicului odată cu apariția în emisiunea „Arena Leilor” de la Pro TV. Este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack. A intrat în lumea softwear-ului pe când avea doar 11 ani, după ce, de mic copil, a învățat singur programarea.

Citește și: Alexandra Ciomag, noua războinică de la Survivor 2023: “Nu mi-e frică de nimeni și de nimic. Pot concura cu oricine” / Exclusiv

Citește și: Cine este DOC de la „Survivor România” 2023. Care e numele real al „faimosului” și cine este soția lui

Sebastian a declarat că a decis să participe la Survivor România 2023 datorită premiului. Antreprenorul a anunțat că dacă va câștiga, va dubla suma și o va dona.

„Când am aflat că e un premiu în bani, de 100.000 de euro, mi-a dat o motivație în plus. Pentru că vreau să fac din prezența mea o cauză socială. Dacă o să fiu fericitul câștigător, o să dublez suma, o să mai pun 100.000 de euro de la mine și o să-i donez!”, a spus Sebastian Dobrincu, citat de Libertatea.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Sebastian Dobrincu

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter