Scandal între Kamara și Doc, la Survivor România: „Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit?”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 13:37

Kamara și DOC au intrat într-un conflict la Survivor România. În ediția care va fi difuzată miercuri seară pe Pro TV, cei doi artiști au parte de momente tensionate.

Totul a început după ce Kamara i-a auzit pe colegii săi, Bianca Patrichi și DOC, purtând o discuție.

Scandal între Kamara și DOC, la Survivor România

Kamara și DOC sunt la un pas de bătaie, după ce rapper-ul îl pomenește pe Leon, băiețelul pentru care fostul membru de la Alb-Negru luptă în competiția Survivor România, emisiune difuzată de PRO TV.

„Du-te acasă, ai grijă de copilul ăla, bă”, i-a spus DOC lui Kamara.

Scandal între Kamara și Doc, la Survivor România: "Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit?"

Acesta a fost momentul în care Kamara s-a enervat și mai rău.

„Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit? Tu nu pomenești de copilul meu! Nu pomenești de copilul meu! Bă, nu vorbi de copilul meu, ai înțeles?”, i-a spus furios artistul colegului său de echipă.

Scandal între Kamara și Doc, la Survivor România: "Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit?"

„Pe mine mă știe lumea, nu aveam nevoie să vin la Survivor, nu aveam nevoie să vin la Survivor să știe cine sunt. Eu am venit aici, pentru el (n.r. băiețelul lui bolnav), pentru a reuși să fac ceva, din tot ce nu am reușit în unele momente. Dar bineînțeles că, ca de obicei, apare câte un demon, un diavol în calea mea, care se pune de-a curmezișul să îmi încurce pașii”, a spus Kamara, după conflict.

Scandal între Kamara și Doc, la Survivor România: "Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit?"

Cântărețul a avut de spus și câteva cuvinte nu foarte drăguțe despre colega lui, Bianca Patrichi.

Citește și: Codruța Began, primul interviu după eliminarea de la Survivor 2023: „Am vrut să fiu un model de urmat”. Ce spune despre conflictele cu Războinicii / Exclusiv

Citește și: Câte kilograme a slăbit Vica Blochina la Survivor România: „Eu nu sunt rea la foame” / VIDEO

„Mie mi se pare falsitate din plin să afișezi o imagine de omuleț cuminte, care nu face rău nimănui, veverița aia simpatică, care mai și dansează din fund, dar de fapt tu să fii un fel de hienă, care pe la colțuri vorbești de alții și raportezi la alții și vorbești de persoane care au fost aici”, a afirmat Kamara, supărat pe colega lui de trib.

Scandal între Kamara și Doc, la Survivor România: "Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit?"

Episodul poate fi deja urmărit integral pe VOYO.

Nu este pentru prima dată când Kamara intră într-un conflict la Survivor România, la mijloc fiind fiul sțău bolnav. Zilele trecute, Alina Radi a făcut o serie de declarații controversate la adresa artistului.

„Ăsta oricum e caz social. Vine pe la toate emisiunile și se milogește pe sănătatea fiului său. Profită de asta”, le-a spus Radi colegilor ei din echipa Războinicilor.

Care este boala de care suferă fiul artistului

Leon, fiul lui Kamara se luptă încă de la naștere cu o boală gravă. Micuțul a suferit deja mai multe operații, însă nu s-a recuperat pe deplin.

„Afecțiunea lui a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardio-respirator. De aici problemele”, a povestit Kamara în urmă cu ceva timp.

Leon are șapte ani și suferă de tetrapareză spastică. În anul 2021, fiul lui Kamara a suferit a opta intervenție chirurgicală, la un spital din Barcelona.

Citește și: Cine este Alina Radi, războinica de la Survivor România. A avut o relație cu milionarul Nick Rădoi și a fost implicată în mai multe scandaluri

Citește și: Cine este Crina Abrudan din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Este căsătorită cu fostul fotbalist Gabi Popescu

„Medicii sunt mulțumiți de rezultat, noi suntem mulțumiți de rezultat. (…) Este vorba despre o alungire de mușchi fără de care el nu mai poate progresa la fel de bine prin tratamentele de chineto-terapie”, spunea atunci artistul, citat de SpyNews.

Deși a trecut prin multiple operații și programe de recuperare, Leon încă mai are de luptat pentru a putea duce o viață normală.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu DOC și Kamara, la Survivor România

Sursă foto: Captură video, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter