Scandal după eliminarea lui Alin Chirilă de la Survivor România: „Nu este o competiție sportivă, este un circ” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 20 aprilie 2023, 10:15

Alin Chirilă a fost eliminat, miercuri seară, de la Survivor România, telespectatorii alegând-o pe Carmen Grebenișan pentru a rămâne în continuare în competiție. După anunțarea rezultatelor votului, pe rețelele de socializare a izbucnit un adevărat scandal.

Înainte de a-și lua la revedere de la colegi, fostul Războinic a afirmat că a avut un presentiment că acesta va fi deznodământul serii. Deși el s-a resemnat, susținătorii lui nu au vrut să accepte așa ușor că favoritul lor este nevoit să părăsească competiția.

Alin Chirilă, primul mesaj după eliminarea de la Survivor România

Alin Chirilă a fost nevoit să părăsească Republica Dominicană după ce telespectatorii au ales să o păstreze în concurs pe Carmen Grebenișan, propusă și ea spre eliminare.

După ce Daniel Pavel i-a rostit numele Alin a ținut un scurt discurs în care a precizat că este împăcat cu gândul că trebuie să plece din competiție, cu toate că și-ar fi dorit foarte mult să ajungă cât mai departe.

Citește și: Alina Ceușan o susține pe Carmen Grebenișan la Survivor România, după ce a fost propusă spre eliminare: ”E cea mai puternică” / Exclusiv

„Am avut un sentiment care mi-a prezis acest moment. Am visat toată această schemă și așa s-a și întâmplat. Cele trei luni au fost intense și reale. Sunt împăcat cu gândul, cu toate că aș fi vrut să merg în continuare, dar nu cu orice risc”, a afirmat Alin Chirilă.

„Vreau să le spun colegilor care au rămas că viața lor continuă și după Survivor și, dacă au fost caractere aici trebuie să fie și după”, a mai spus luptătorul MMA.

Citește și: Ce i-a spus Carmen Grebenișan lui Ionuț Iftimoaie înainte ca acesta să părăsească Survivor: „Sper să ne învățăm fiecare lecțiile” / Video

Scandal în mediul online, după eliminarea luptătorului MMA

Nu toată lumea a acceptat așa ușor faptul că Alin Chirilă, favoritul acestui sezon al Survivor România, a fost eliminat. În mediul online au apărut numeroase mesaje care condamnau eliminarea luptătorul MMA, considerat a fi cel mai bun concurent.

„S-a terminat competiția cu plecarea lui Alin…Nici într-un sezon nu s-a întâmplat să rămână la finală doar doi bărbați, pentru că următorul va fi Crișan care va pleca”, a scris o persoană pe Facebook.

Citește și: Kamara și Cristi Mitrea, scandal de proporții în direct. „Eu măcar sunt trecut în certificatul copilului meu!” Ce au de împărțit cei doi

„Pentru mine Alin este câștigătorul acestui sezon. Cea mai nedreaptă eliminare din acest sezon”, a comentat altcineva.

„Locul 1, statistic vorbind. Total meciuri jucate: 99, Total victorii: 71, Înfrângeri: 28”, a precizat o internaută, făcând referire la parcursul lui Alin Chirilă în competiție.

Citește și: De ce a plecat Ionuț Iftimoaie de la Survivor România fără să fie eliminat? L-a rugat pe Daniel Pavel, cu lacrimi în ochi, să părăsească show-ul

„Mie personal mi s-a părut cel mai bun concurent de la început până la sfârșit. Nu înțeleg cum au rămas alții mai slabi ca el”, a spus un alt fan al emisiunii.

„Până acum am urmărit această emisiune, din seara asta nu o mai fac. Nu este o competiție sportivă, este un circ și circarul cel mai mare câștigă”, a scris alt telespectator dezamăgit de deznodământ.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alin Chirilă la Survivor România

Sursă foto: Facebook, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter