Cine este primul concurent eliminat de la Chefi la Cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent

De Oana Savin, pe

Primul battle, prima luptă pentru supraviețuire, prima eliminare. Emisiunea Chefi la Cuțite, etapa battle-urilor, a început în forță, luni seară, la Antena 1. Unul dintre concurenți a fost deja eliminat, visul lui de a ajunge în marea finală, spulberându-se de la prima ediție.

Echipele care tocmai au prins contur la finalul bootcamp-ului de săptămâna trecută s-au aliniat la start pentru prima confruntare culinară a sezonului 11. Iar competiția a fost una încinsă, punctată de momente extrem de tensionate.

Cine este primul concurent eliminat de la Chefi la Cuțite

Cei trei chefi au făcut tot posibilul pentru a-i cucerii pe degustătorii acestei ediții, nimeni alții decât foștii concurenți ai emisiunii America Express.

Voturile lor au decis echipa câștigătoare, celelalte două echipe intrând la un duel în urma căruia un concurent a fost eliminat din competiție.

După ce echipele lui chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au intrat la duel, concurenții au fost nevoiți să gătească individual pentru a le dovedi celor trei chefi că își merită tunica și locul în această competiție.

Cel care a obținut cele mai puține puncte a fost Lino Golden, din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cine sunt concurenții care au intrat în echipe la Chefi la Cuțite. Jurații, pregătiți pentru marea bătălie de la Antena 1

Citește și: Surpriză de proporții pentru jurații Chefi la Cuțite. Moș Crăciun și cel mai înalt om din lume au venit să le gătească / Video

La primul duel al sezonului 11, concurenții au avut ca temă: cartoful.

Astfel, concurenții au fost nevoiți să facă o farfurie extraordinară a cărei vedetă să fie poate cel mai banal ingredient: cartoful.

Primul battle, câștigat de echipa lui chef Sorin Bontea

Tensiunea a atins cote maxime în momentul în care banda a început să meargă, iar prima farfurie care a intrat în platou a avut culoarea roșie. Echipa lui Chef Sorin Bontea a sărit în sus de bucurie, spre dezamăgirea celorlalte două echipe.

Primul battle a fost câștigat de echipa lui chef Sorin Bontea. Farfuria pregătită de concurenții din echipa roșie le-a adus victoria și i-a salvat de la proba gătitului individual.

Echipa roșie a primit cinci farfurii, echipa gri a primit două farfurii, iar echipa neagră a primit patru farfurii de la foștii concurenți ai emisiunii America Express, care au degustat cele trei farfurii.

Citește și: Andrei Bănuță, confesiuni emoționante la „Chefi la cuțite”. Artistul și-a pierdut mama la 13 ani

Citește și: Florin Dumitrescu, în genunchi la Chefi la Cuțite: „A dat cu pumnii în mese, a spart pahare” / Video

„Din sezonul 1 nu am mai câștigat primul battle”, a afirmat chef Florin Dumitrescu după ce primele farfurii care au intrat în platou au avut fost roșii și negre.

La duel au intrat echipa neagră și echipa gri, iar concurenții au primit câteva sfaturi de la chefi înainte de a începe să gătească.

Echipa câștigătoare a părăsit veselă platoul, lăsându-i pe ceilalți plini de emoții și temători că ar putea pleca acasă.

Așadar, la finalul primului duel al celui de al 11-lea sezon, echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a rămas fără un om.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini din emisiunea Chefi la Cuțite

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter