Saturnia: Ce spun astrele despre copilul lui Mircea Badea

De Saturnia, pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Bebeluşul Badea-Brumă va fi unul extrem de activ şi gălăgios, dar asta nu va fi adevărata provocare pentru celebri lui părinţi. Află ce spun astrele despre viitorul copil al lui Mircea Badea şi Carmen Brumă.

Ce sex ar putea avea copilul lui Carmen Brumă şi Mircea Badea

Carmen Brumă a admis, în sfârşit, că este însărcinată. Deşi este gravidă în luna a patra, vedeta Realitatea TV nu arată burtica aferentă, ci muşchi bine definiţi la sală.
Pentru că ne-a obişnuit cu stilul de viaţă sănătos şi cu corpul bine definit, nu ne-ar mira ca burtica de gravidă să apară foarte târziu spre deloc.
Deşi nici Carmen Brumă, nici Mircea Badea nu au dat vreun semn despre sexul viitorului moştenitor, putem să întrebăm astrele.
„O sarcină e considerată sigură abia după primele 3 luni. Eu am reuşit să ajung în a patra”, a scris Carmen Brumă pe pagina ei de Facebook.

Deşi este mai rezervat şi mai secretos cu viaţa lui privată, viitorul tătic a simţit nevoia să împărtăşească întregii lumi vestea cea bună. Aşa că, după ce şi-a asigurat familia şi prietenii că totul este în regulă, Mircea Badea a postat şi el pe contul lui de Facebook declaraţia iubitei sale, care îl va face tătic peste cinci luni.
Cât despre sexul copilului celor doi, Carmen Brumă a declarat în emisiunea lui Teo Trandafir că „simte că va fi băiat”.
Oare Mircea Badea „simte” un „mini-Badea” gata să acuze politrucii şi ciumpalacii alături de mult mai virulentul tătic?
Sau poate moştenitorul de drept va fi o micuţă prinţesă a fitness-ului, care ne va învăţa să gătim fără foc şi să slăbim sănătos?
Astrele sunt convinse că burtica joasă şi senzaţiile premonitorii ale mamei sunt un semn clar al venirii pe lume a unui băieţel.
Saturnia: Ce spun astrele despre copilul lui Mircea Badea

Ce nume ar putea alege Carmen Brumă şi Mircea Badea pentru bebeluşul lor?

Dacă ne gândim că părinţii nu sunt 100% siguri de sexul copilului, cea mai bună opţiune pentru un nume ar fi: TEO.
Prietenul bun al lui Mircea Badea, timp de ani de zile, a fost Oreste TEOdorescu, iar de TEO Trandafir ştie toată lumea cât de bine se înţelege cu realizatorul TV.
Nu ştim cine ar putea fi naşii, dar TEO este un nume potrivit atât pentru o fetiţă, cât şi pentru un băieţel, ceea ce le uşurează munca celor doi.
Saturnia: Ce spun astrele despre copilul lui Mircea Badea

Ce zodie va avea bebeluşul lui Carmen Brumă şi Mircea Badea

Dacă sexul copilului este mai greu de ghicit în luna a patra, semnul zodiacal sub care se va naşte este mai uşor de estimat.
Carmen Brumă a anunţat sarcina „abia după ce a intrat în luna a patra, pentru după primul trimestru se poate spune cu siguranţă că o sarcină este sigură”.
Deci luna noiembrie este luna a patra, asta înseamnă că bebeluşul lui Carmen Brumă şi Mircea Badea se va naşte undeva în luna aprilie. Ooooo!
Cu un tată ca Mircea Badea, Carmen Brumă poate răsufla uşurată că micuţul nu va ieşi berbec.
Pe de altă parte, luna aprilie spre mai înseamnă mai mult ca sigur un taur veritabil. Încăpăţânat ca tăticul, ambiţios să rigurors ca mămica, sensibil pe dinăuntru ca Oreste. Va fi un copil iubit, indeferent dacă iese băiat cum simte Carmen Brumă, sau fetiţă cum nu i-ar trebui lui Mircea Badea.
Saturnia: Ce spun astrele despre copilul lui Mircea Badea

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Citeşte mai departe şi vezi ce trăsături de personalitate va moşteni bebe Badea-Brumă de la celebrităţile lui de părinţi şi dacă va alege sau nu calea showbiz-ului, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter