Ruby, eliminată de la Survivor România: „Publicul meu vrea să mă vadă cum scot piese”

De Oana Savin, pe
Ruby este cel de al doilea concurent din echipa Faimoșilor care părăsește emisiunea Survivor România. Cântăreața a recunoscut că a avut o perioadă grea în Republica Dominicană.

Potrivit Libertatea, Elena Ionescu a fost nominalizată la eliminare prin votul colegilor săi, Ruby a ajuns în aceeași postură, după ce Cezar Juratoni, câștigătorul imunității băieților, a numit-o, iar Lino Golden a completat trioul nominalizaților,  după ce a fost ales de Asiana Peng, câștigătoarea imunității fetelor.

După un vot care a durat 60 de secunde, telespectatorii au decis că Ruby trebuie să părăsească competiția și să revină în Romînia.

Cred că publicul meu vrea să mă vadă mai mult cum scot piese decât cum slăbesc aici și cum mă bate vântul. Au fost niște zile dificile pentru noi, mai ales pentru mine, că nu am nicio treabă cu sportul. Este bine pentru echipă că rămâne Elena. O să vă susțin de acasă și o să vă duc dorul de îndată ce am stomacul plin. A fost o experiență pe care nu o să o uit niciodată”, a afirmat artista.

La scurt timp după ce a fost eliminată de la Survivor, cântăreața a plecat în vacanță alături de iubitul ei, Robert.

Prima concurentă care a plecat din Republica Dominicană a fost Cristina Șișcanu.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Ruby la Survivor România.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter