Roxana Nemeș, despre schimbările anunțate de Daniel Pavel la Survivor 2023: „Când treci prin greu, ești mai ambițios să lupți până la capăt” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 februarie 2023, 14:03

Roxana Nemeș, fosta concurentă Survivor, vorbește despre noile schimbări anunțate de Daniel Pavel în cel mai urmărit show TV! Concurenții Faimoși și Războinici vor avea două jocuri de imunitate pe săptămână, iar cântăreața – care a trăit experiența aceasta – crede că psihicul va juca un rol extrem de important în continuarea competiției din junglă.

La finalul Consiliului de Eliminare difuzat miercuri seara pe PRO TV, Daniel Pavel le-a dat tuturor concurenților rămași la Survivor România o veste surprinzătoare: competiția trece într-o etapă și mai dificilă. Începând de săptămâna aceasta, concurenții vor juca două zile pentru imunitate!

Roxana Nemeș, fosta concurentă Survivor, despre regulile anunțate de Daniel Pavel la Survivor 2023

Ce părere are despre această schimbare Roxana Nemeș, una dintre fostele concurente ale competiției Survivor, care a avut parte de un sistem identic, am aflat în exclusivitate.

Roxana, tu ai trăit experiența de a juca de două ori pe săptămână pentru imunitate. Ce emoții te încercau la aceste jocuri?

Sincer, eu cred că am trăit cele mai intense emoții și înainte și după jocurile de imunitate. Practic de când începea săptămâna și până se termina, eram într-o continuă emoție. Asta pentru că am fost nominalizată de vreo 5 sau 7 ori… nici nu mai știu. Și tot de atâtea ori am fost salvată de public. Ceea ce pentru mine a fost un sentiment unic. Atunci mi-am dat seama cât de mult mă iubește și apreciază publicul. Și le mulțumesc și acum pe tema asta.

Practic trăiam mai mereu sentimente care se băteau cap în cap. Îmi doream să lupt cât de mult puteam, să rămân în competiție, dar în același timp trebuia să mă pregătesc și de o posibilă eliminare. Eram împăcată și cu asta. Dar la fiecare consiliu, aflam că trebuie să merg înapoi în junglă, la greu… (n.r.- râde). Mă bucuram fiind foarte ambițioasă, dar într-un fel eram pe picior de plecare. Nu era ușor ce se întâmpla în psihicul meu.

Citește și: Tensiuni la Survivor România 2023. Kamara îi ia apărarea Vicăi, jignită de Alin Chirilă: „E rușinos!”

Cu câți bani a plecat acasă Vica Blochina, după eliminarea de la Survivor România 2023

„Pe lângă faptul că am surprins pe toată lumea, m-am surprins și pe mine”

Chiar dacă au trecut 2 ani, ce momente îți vin în minte când te gândești la Survivor?

Foarte grele, dar frumoase. Momente pline de adrenalină. O experiență de care m-am bucurat și pe care am luat-o ca atare, fiind foarte focusată. Trăită o dată în viață!

Prima zi când am intrat focusată și încântată la maxim și am adus 3 puncte pentru echipa mea. Pe lângă faptul că am surprins pe toată lumea (nimeni nu se aștepta de la mine), m-am surprins și pe mine. Asta mi-a dat aripi și m-a motivat și mai tare, momentul în care am luat totemul și am adus eu punctul de final, câștigând Imunitatea.

Când am ținut 34 de kilograme de una singură, mi-am demonstrat că sunt extrem de strong și că nimic nu mă poate doborî.

Îmi aduc aminte și de dormitul în ploaie, uzi leoarcă după jocuri filmate noaptea, dar și de bucuria și pofta pe care o aveam când câștigam mâncare. Și nu pot uita apusul, care era momentul în care îmi încărcam toate bateriile și mă gândeam la viață și la ce îmi doresc. Era momentul meu cu mine, în care am făcut planuri pentru viața mea. Care s-au și întâmplat în mare parte.

Cum crezi că va fi pentru concurenți să treacă prin această experiență mai puternică, mai intensă, cu două jocuri de Imunitate?

Eu sunt convinsă că cei care au rămas până acum sunt extrem de puternici. Prima lună e cea mai grea. E decisivă. După această lună se obișnuiesc organismul, mintea, corpul… e puțin mai ușor. Plus că te motivează și mai mult. Când treci prin greu, ești mai focusat, mai ambițios, să lupți până la capăt.

Foto: Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter