Roxana Hulpe, mesaj emoționant pentru soțul ei: „Mi-ai adus dragostea aia până la Dumnezeu și înapoi”

De Oana Savin, pe

Roxana Hulpe este mai fericită ca oricând. Jurnalista se bucură de o poveste de dragoste ca-n filme, iar de curând a devenit pentru prima dată mamă.

Roxana a profitat că este luna iubirii pentru a-i transmite un mesaj emoționant soțului ei, Bogdan Rădulescu.

Roxana Hulpe, mesaj emoționant pentru soțul ei

Fiecare zi este un motiv de fericire pentru jurnalista de la Pro TV care are parte de cele mai frumoase momente pe care i le poate oferi viața. În decurs de un an a avut parte de foarte multe clipe frumoase, încununate cu iubire: s-a logodit, s-a căsătorit și a devenit mamă.

Roxana Hulpe profită de fiecare ocazie pentru a-și împărtăși fericirea cu cei din jur, iar zilele trecute a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, adresat soțului ei, Bogdan Rădulescu.

„Pentru că niciun Valentin și niciun Dragobete n-au la un loc atâta iubire câtă simt eu după ce s-a încheiat încă o repriză de scutec, mâncat, somn, o mie de întrebări și temeri pe minut într-o mare de bucurie. Pentru că aplaudăm împreună la un 💩 și că ne contrazicem pentru multe altele. Pentru că tu iar ești relaxat și eu toată panici”, a scris Roxana pe Instagram, unde a postat o imagine în care ea este răvășită, iar Bogdan zâmbește liniștit.

„E trecut cu mult de miezul nopții, dormiți amândoi liniștiți și n-am cum să nu-mi simt inima în piept cum bubuie de atâta frumos. Pentru că mi-ai adus dragostea aia până la Dumnezeu și înapoi! Nespus!”, a mai scris Roxana în mesaj.

Citește și: Roxana Hulpe, îndrăgită vedetă de la PRO TV, s-a căsătorit. Cât de frumoasă a fost în rochie de mireasă!

Citește și: Roxana Hulpe are un frate care îi seamănă perfect.”Îți mulțumesc pentru toate certurile și lacrimile de neoprit”

Citește și: Roxana Hulpe, prima imagine cu fetița ei: „Nu mă satur să fiu cea mai fericită”

Citește și: Roxana Hulpe a ales numele copilului! Anunțul făcut de vedeta Pro TV, în direct: „Caut bonă”

Jurnalista a devenit mamă în luna februarie

Luna februarie a început perfect pentru Roxana Hulpe, care a adus-o pe lume pe fiica ei, chiar în prima zi a lunii iubirii.

Jurnalista a făcut fericitul anunț pe Instagram, unde a anunțat și numele pe care l-a ales pentru bebelușă.

”Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii. Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul”, a spus atunci Roxana Hulpe.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Roxana Hulpe

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter