Roxana Hulpe, îndrăgită vedetă de la PRO TV, s-a căsătorit. Cât de frumoasă a fost în rochie de mireasă!

Ultimul update Marți, 06 septembrie 2022, 10:23

După memorabila cerere de la căsătorie de la UNTOLD 2022, Roxana Hulpe este din nou în centrul atenției. Îndrăgita vedetă de la Pro TV s-a căsătorit civil cu alesul inimii ei, Bogdan Rădulescu. Cei doi s-au cununat civil, sâmbătă, într-un loc minunat, pe Lacul Tarnția din Cluj-Napoca.

Mireasa a atras toate privirile, cu o rochie splendidă, albă, cu o fundă mare la spate. Roxana Hulpe a purtat pe cap o coroniță de flori asortate cu cele din buchetul de mireasă. Bogdan Rădulescu, mirele, a purtat sacou în carouri, cămașă albă și pantaloni crem.

Extrem de emoționați, cei doi s-au îmbrățișat după ce au spus „DA” în fața ofițerului stării civile, într-un decor de basm organizat pe Lacul Tarnița.

Roxana Hulpe, îndrăgită vedetă de la PRO TV, s-a căsătorit. Cât de frumoasă a fost în rochie de mireasă!

„Am totul”, a scris Roxana Hulpe pe Instagram, după evenimentul la care au participat și unii dintre colegii ei de la PRO TV. Cosmin Stan a fost alături de ea. „Să vă fie viața o fericire continuă, @roxanahulpe și @radulesku ! Vă mulțumim că ne-ați dat ocazia să vă fim alături!”, a notat pe Instagram prezentatorul.

Pentru ca totul să fie ca-n povești, petrecerea pentru cununia civilă a durat mai multe zile, mirii petrecând și duminică, alături de invitații lor, în aceeași locație.

Cine e Bogdan Rădulescu, soțul Roxanei Hulpe

Bogdan Rădulescu este manager la Untold și Neversea. El și Edy Chereji au înființat festivalurile. În iunie 2022, Bogdan Rădulescu și Roxana Hulpe s-au afișat oficial împreună ca un cuplu. Înainte de această relație, prezentatoarea de la PRO TV s-a iubit cinci ani cu chef Alex Petricean, în pandemie ei încă își făceau planuri de nuntă, scrie Libertatea pentru femei. Citeşte întreaga ştire: Roxana Hulpe s-a căsătorit civil. Prezentatoarea de la PRO TV și Bogdan Rădulescu au făcut petrecerea pe lac, la Cluj-Napoca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter