Roxana Hulpe are un frate care îi seamănă perfect.”Îți mulțumesc pentru toate certurile și lacrimile de neoprit”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 30 ianuarie 2023, 15:14

E zi mare pentru Roxana Hulpe! Știrista de la Pro TV, care a vorbit întodeauna despre relația specială pe care o are cu familia sa, își sărbătorește, astăzi, fratele.

Îi unesc amintirile, poznele din copilărie, dar și legătura aceea care a devenit tot mai puternică pe parcursul vieții, când “cel cu o inimă uriașă” a știut să o asculte și să o facă să se simtă în siguranță. Roxana Hulpe recunoaște că i-a spus rar fratelui său cât de mult îl iubește, dar a simțit întotdeauna asta.

Roxana Hulpe, despre fratele ei: „Tu m-ai adunat bucățică cu bucățică atunci când m-am rupt”

Mihai îi seamănă mult Roxanei, în primul rând fizic. Dar povestea lor are și alte „ingrediente”.

“Mereu mi-am dorit să fiu mare, așa, ca fratele cel mare care știe tot, poate tot, are voie orice și oricând, cel cu o inimă uriașă. Încă nu te-am ajuns, dar m-ai învățat cât de bine și sigur e în urma ta. Îți mulțumesc pentru toate pedepsele, certurile și lacrimile alea de neoprit. Tot tu m-ai adunat bucățică cu bucățică atunci când m-am rupt și iar mă certai ca apoi să mă îngrijești mai tare și să-mi promiți că pe oriunde ne vom pierde vom face cumva să ne regăsim. Pe rând, doar să nu ne uităm.

Rar ne-am zis că ne iubim, dar am simțit-o mereu. La mulți ani, Mihai!”, așa sună mesajul postat de Roxana Hulpe pe o rețea de socializare.

Roxana Hulpe, vizitată de tatăl ei, care e preot

Despre cei apropiați, Roxana Hulpe ar putea vorbi o viață. Frumoasa blondă a fost încercată de emoții și de curând, când tată său, care este preot, a venit să își vadă fetița la București.

“Ne-am văzut și îmbrățișat. Ne-am povestit la cafea apoi la ceai și ne-am încurajat, bine, mai mult el. În 12 ore cât a stat cu mine ne-am ținut și de mână pe Calea Victoriei ori pe Magheru și ne-am plimbat așa cum o făceam în drum spre grădiniță la Gilău, spre teatru, dansuri și tenis la Cluj ori spre liceu. Mi-a adus și mâncare aranjată frumos de mama în caserole cu etichete și mi-a cumpărat ceva frumos și roz de pe Victoriei. M-a binecuvântat și m-a asigurat că dragostea asta e mai presus de orice.

Tata a venit să-și vadă fetița, iar pentru fetiță a fost cea mai frumoasă zi. Să vă prețuiți părinții, să-i respectați și să le oferiți sinceritate, îmbrățișări și timp, nu-și doresc nimic mai mult. Și ce să vezi, toate astea ne fac nouă atât de mult bine. Vindecă, ne dau putere și curaj. Îți mulțumesc pentru curaj, tati!

Iar am plâns de dor la plecare, dar mă bucur că pot purta atât de multă prețuire cu mine. Este tot datorită lor”, mărturisea vedeta de la Pro TV.

Roxana Hulpe și fratele ei, Mihai,

Roxana Hulpe va naște în curând

Roxana Hulpe a intrat în luna a noua de sarcină și abia așteaptă să își strângă fetița la piept. Știrista recunoaște că a trecut și prin momente grele în această perioadă, dar dragostea a făcut-o să răzbată.

“Cred că doar cu leacul acesta au trecut cele 9 luni, cu nimic altceva. Am încercat vrute și nevrute, recomandate și impuse, dar doar dragostea a fost cea care m-a adus acum, aici, azi. M-am plâns și am plâns, m-am bucurat și am bucurat, m-am supărat și am supărat tare și des, dar mai mult am iubit și m-au iubit toți ai mei dragi”, mărturisește Roxana Hulpe pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter