Roxana Blagu nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani: „O parte a sufletului e sfâșiată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 august 2020, 16:03
Roxana Blagu trece printr-o adevărată dramă. Fosta solistă a trupei Trident nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani, iar dorul este cumplit.

Roxana Blagu a devenit mămică a doua oară în luna iulie a acestui an, când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, însă nici măcar această imensă bucurie nu-i poate alina dorul de fiica sa, Oana, rămasă în custodie la fostul soț, omul de afaceri, Marcel Sârbu:

Poate că surioara lui nu este lângă el să îl cunoască, pentru că au trecut 7 ani de când nu pot să o strâng în brațe. Poate că el nu mi-a alinat dorul, suferința și nici nu mi-a dat anii pierduți departe de ea, dar m-a făcut să simt că fericirea există chiar și dacă o parte a sufletului e sfâșiată!

Părinți, nu le furați copilăria prin orgoliile voastre. Nu dacă îl denigrați în fața copilului pe celălalt părinte și îl îndepărtați de el vă face mai buni!

Iubirea de părinte trebuie să fie necondiționată, să depășească orice sentiment avut vreodată și să vă facă să le doriți binele necondiționat! Iubiți-i cu adevărat și după despărțire, părinți sunt 2, nu 1!”, -ba transmis Roxana Blagu, în mediul online.

Citește și – Lora, infectată cu virusul Dengue în Bali: ”Doctorița a spus să ne rugăm să fie COVID”

Roxana Blagu, care în prezent s-a reprofilat și este creatoare de modă, are o relație de mai mulți ani cu Andrei Badiu, iar în 2017 au devenit oficial soț și soție. La rândul lui, Andrei Badiu, a fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Oana Frigescu, și are o fetiță de 10 ani, Maria.

Citește și – Ilan Laufer, dezvăluire dureroasă. Soția sa, Alina, a pierdut o sarcină

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter