Romanița Iovan a început anul cu dreptul. Creatoarea de modă a câștigat la Loto, de Revelion: „Abia aștept să mă duc să iau banii”

De Mihaela Uretu, pe Ultimul update Joi, 05 ianuarie 2023, 12:05

Romanița Iovan a început anul cu dreptul și a dezvăluit că a câștigat la loterie. Creatoarei de modă i-a surâs norocul chiar în noaptea dintre ani, pe care a petrecut-o alături de mai mulți prieteni.

Romanița Iovan a dezvăluit cum a petrecut noaptea dintre ani. Invitată la emisiunea „Vorbește Lumea”, creatoarea de modă a spus că a petrecut Revelionul alături de prieteni. Fosta soție a pilotului Adrian Iovan a mai spus și că este încrezătoare că anul 2023 va fi unul foarte bun. Romanița a câștigat bani la loterie, chiar în noaptea dintre ani.

Romanița Iovan a câștigat la Loto, în noaptea de Revelion

„Am fost separați de Anul Nou. Fiecare a avut evenimentul propriu. Eu am fost la un club cu niște prieteni și mama a fost la un restaurant înconjurată de prieteni. Și nu am uitat de superstiții. Anul acesta chiar mi-am propus lucrul acesta. la 00.00 m-am dus, mi-am luat strugurii din mașină și am mâncat 12 struguri, mi-am pus pentru fiecare lună câte o dorință. Și am pus și 100 de lei sub farfurie.

Și mi s-a mai întâmplat o chestie super funny, super mișto. Am câștigat la Joker un număr și Joker-ul. Asta înseamnă 17-18 lei, dar abia aștept să mă duc să îi iau. E ca un fel de porte-bonheur (talisman). Nu contează suma, contează câștigul”, a mărturisit Romanița Iovan la „Vorbește Lumea”.

Romanița Iovan: „2022 a fost bucurie”

Romanița Iovan a mai mărturisit și că anul 2022 i-a adus multe bucurii, dar și că are mare încredere că anul ce tocmai a venit va fi unul și mai bun pentru ea.

„2022 pentru mine a fost despre bucurie. În primul rând m-am bucurat pentru el. Este clar că a fost anul lui. Nu a fost anul meu, cât a fost anul lui. Și în același timp eu sunt foarte good vibe, oriunde mă duc sunt veselă, chiar dacă mă intersectez cu tot felul de griji, de probleme. Nu mi-au ieșit toate proiectele, dar sunt foarte optimistă și am zis întotdeauna că ce nu s-a întâmplat în 2022 va fi înzecit pe 2023”, a mai spus Romanița Iovan.

Bun a fost 2022 și pentru fiul Romaniței și al regretatului pilot Adrian Iovan. Albert are acum 16 ani și face performanță în sport. Tânărul ar vrea să își încerce norocul și în circuitul de raliu.

„2022 a fost super bun, mi-am continuat treaba cu motor sportul. Am concurat din nou la același campionat, dar cu altă mașină, una mai performantă. Am reușit să iau locul III la clasa mea. Am fost premiat la Gala Campionilor a Federației Române de Automobilism Sportiv. Mama mă susține. Anul acesta, dacă îmi iau carnetul, o să mă dau la raliu. (…) Vreau să îmi iau carnetul mai întâi, acesta este primul pas. Vreau să merg la câteva etape de raliu ca să văd cum e, pentru că e complet diferit față de ce făceam eu. Și am și testat în decembrie un prototip pentru Formula 1. Nu știu ce vreau să fac pe mai departe pentru că sunt două direcții total diferite. Ori mă duc pe macadam, ori pe circuit. Asta trebuie să mă decid în 2023 ce fac”, a spus Albert Iovan.

Ce își dorește Romanița Iovan de la 2023

Creatoarea de modă a mai spus în cadrul aceleiași emisiuni că își dorește foarte mult ca anul acesta să se concentreze pe modă, dar și să călătorească cât mai mult.

„În primul rând vreau să mă concentrez mai mult pe Fashion. Vreau să fiu prezentă din nou pe piața internațională. Mi-e dor de New York, mi-e dor să fac prezentări de modă acolo, de data asta să vină și Albert cu mine pentru că nu a fost deloc și ar fi bine să vadă despre ce este vorba. Am un proiect pe care îl gândesc mai special, tot pe Fashion și sigur o să îmi iasă. Sunt optimistă, optimistă. Sunt cu dreptul. Și îmi doresc vacanțe cât mai multe”, a mai spus Romanița

Care este secretul frumuseții Romaniței Iovan

În vârstă de 58 de ani, Romanița Iovan arată impecabil. Creatoarea de modă a adoptat un stil de viață sănătos, face sport încă de la primele ore ale dimineții. Aceasta a mai spus și faptul că a apelat și la masaj facial.

„Să fii foarte bine cu tine însăți și să fii foarte vesel. Iubirea pentru oameni, iubirea de sine, iubirea pentru familie și cea pe care o primești la rândul tău. Am cliente care îmi spun că mă iubesc pentru că le fac frumoase. Și gândurile lor bune și vibe-ul lor contează și în viața mea. Într-adevăr, sunt foarte serioasă cu mâncatul, cu sportul. Am făcut sport și pe 31”, a mai declarat creatoarea de modă.

Sursa Foto: Facebook / Captură „Vorbește Lumea”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter