Vica Blochina, atac la adresa Biancăi Patrichi, după eliminarea de la Survivor. „Acum s-a convins o țară întreagă!”

De Raluca Vițu, pe

Vica Blochina a avut o reacție vehementă după ce publicul a decis ca Bianca Patrichi să părăsească Survivor România.

Amintim că săptămâna aceasta, nepoata regretatului coregraf și balerin Cornel Patrichi, a intrat în cursa de eliminare cu Andri Krișan, iar în urma deciziei publicului telespectator, Bianca a fost eliminată din competiție.

„De la Insula Iubirii la Insula Survivor!”

Vica Blochina, care i-a fost colegă de trib Biancăi și a părăsit Republica Dominicană în februarie, a lansat un atac dur la adresa acesteia, spunând că ea nu ar fi trebuit să facă parte din echipa Faimoșilor și că are un caracter “mizer”.

Citeşte şi: DOC, despre conflictul cu Bianca Patrichi de la Survivor: „Am aflat că sunt acuzat de hărțuire sexuală!”

„Acest băiat care te masa, săracul, nu știa ce ai bârfit despre el la toți concurenții în baracă noaptea. Ai spus că lucrați de 10 ani împreună și că are o altă orientare. Sau mint și acum?

A plecat Maria Magdaleana (Războinica, nu Faimoasa). A fost la casting pentru Războinici și a făcut probe cu ei. Pe onorariu de Războinic. Însă a ajuns printr-o minune la Faimoși.

Citeşte şi: Ispita Bianca Patrichi de la „Insula Iubirii” este nepoata regretatului Cornel Patrichi. Cu ce se ocupă tânăra

De la Insula Iubirii la Insula Survivor. Bine că a reușit performanța de a-și arăta caracterul adevărat. La început știam doar eu. Acum s-a convins o țară întreagă. Te felicit pentru asta. Din toate proiectele la care am luat eu parte, Ferma, Asia Express, eu caracter mai mizer nu am întâlnit” – a transmis fosta soție a lui Victor Pițurcă pe Instagram.

„Eu nu știu altceva decât muncă!”

Conflictul dintre Vica și Bianca mocnește de câteva luni, de când ambele erau colege la Survivor. Cele două și-au mai aruncat cuvinte tăioase până acum și nu au reușit niciodată să găsească un numitor comun pentru a cădea la pace. În urmă cu câteva săptămâni, Bianca spunea despre Vica Blochina că “nu a muncit toată viața”.

„Eu, spre deosebire de dânsa, am muncit de când mă știu. Pentru fiecare leuț pe care l-am câștigat mi-am rupt câte o gleznă sau câte un deget de la picior pe poante și așa mai departe.

„Survivor este cea mai grea competiție din lume!”

Eu nu știu altceva decât muncă și nu poate să vină cineva care nu a muncit în viața lui să îmi demonteze mie toată cariera, toată viată, tot viitorul, trecut și prezentul”  – au fost cuvintele Biancăi Patrichi.

Vica Blochina  apărăsit Survivor România după patru săptămâni de competiție.

„Pentru mine această competiție a fost extrem de grea. Dacă aș fi rămas în continuare, pentru mine ar fi fost un calvar. M-am rugat la Dimnezeu azi ca Ada să rămână în competiție. Survivor este cea mai grea competiție din lume.

Nu mă simt încă foarte bine, mă doare capul, dar nu știu tot ce s-a întâmplat, nu-mi amintesc. Nu am avut putere în mâini și picioare, nu am putut să țin nici un pahar de apă. Experiența Survivor este foarte grea pentru mine. În momentele acestea îmi doresc să merg acasă. (…) Sper să mă fac bine, să pot intra la joc. Mulțumesc colegilor care m-au susținut!” –  a spus ea, după eliminare.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter