Theo Rose, pictorial incendiar, în postura de gravidă, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște. „Nu am niciun fel de limită!” / Foto

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 26 aprilie 2023, 12:56

Theo Rose (25 de ani) a făcut o sesiune foto incendiară în postura de femeie însărcinată. Deși mai are câteva săptămâni până va deveni pentru prima oară mamă, artista a decis să iasă din tipare cu privire la ședințele foto clasice cu burtica de gravidă. Așa că s-a fotografiat în ipostaze extrem de sexy.

„Nu am niciun fel de limită!”

“Am făcut niște poze… Ce vorbești?! Am făcut niște poze îndrăznețe. Am râs cu ăștia la final, pentru că deși îmi place să văd la alte fete poze cu burta de gravidă, eu nu mă regăsesc. Pentru că eu nu sunt foarte elegantă și m-aș fi uitat la pozele alea și nu m-aș fi recunoscut. Și am zis că dacă tot fac chestia asta pentru mine ori găsesc o idee îndrăzneață, ori nu mai fac deloc” – a explicat ea, ulterior, pe Instagram.

Artista s-a inspirat de pe rețelele de socializare și cu echipa ei au realizat o ședință foto de ținut minte.

“Am găsit niște idei pe net la o fată pe care o urmăream, le-am arătat ideile și am construit ședința pe baza lor. Le-am zis că eu nu am niciun fel de limită, hai să pozăm, pentru că nu se știe niciodată dacă eu o să mai arăt așa. E prima dată în viață când am și eu forme, hai să facem frumos, să îmi amintesc și eu de mine când am arătat cât de cât, a om.

Citeşte şi: Theo Rose a scăpat de complexele fizice cu ajutorul mamei ei: „E greu să duci o greutate ca aia”

Ei îmi zic  – ‘Ești pregătită de ce o să-ți facă lumea?’ Și le-am zis da, o să se bucure lumea pentru mine că ei știu câte am pătimit” – a încheiat artista, în spirit de glumă, referindu-se la complexele ei legate de fizic despre care ea a mai vorbit în trecut.

Vezi în GALERIA FOTO incendiara ședință foto cu Theo Rose gravidă.

Theo Rose se apropie de luna a opta de sarcină și atât ea, cât și viitorul tătic Damian Anghel sunt nerăbdători să-și vadă și să-și strângă în brațe copilul.

„Ce stare de lumină … fără nesiguranțe, doar cu certitudini, cu intuiția mai ascuțită decât oricând, cu hotărârea de a-mi schimba viața și de a mă îngriji de sănătatea mea și bunăstarea celor din jur. Nu degeaba i se spune minune. E o minune care se întâmplă prin fel și fel de trăiri dar ajungi să o simți cu adevărat doar dacă observi mesajul cu care ea vine în viața ta.

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă sora artistei Theo Rose. Între ele este o diferență de vârstă de 11 ani

Sarcina mi-a descoperit multe adevăruri.

M-au durut unele, însă am înțeles că ăsta e mesajul cu care copilul meu vine între oameni și că asta e promisiunea pe care eu trebuie să i-o fac atunci când o să-l țin pentru prima dată în brațe: că o să îl cresc și învăț să trăiască în și cu ADEVĂR” – a spus artista acum câteva săptămâni, despre această minunată perioadă din viața ei.

Theo Rose, mulțumită că s-a îngrășat în sarcină

Spre deosebire de unele femei care se plâng că iau ceva kilograme în timpul sarcinii, Theo este mai fericită ca niciodată și spune că abia acum “arată și ea ca un om”.

Citeşte şi: Anghel Damian, primele declarații despre nunta cu Theo Rose: „Va fi ceva discret” / Video

Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme.

Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți.” – a povestit ea, pe Instagram.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter