Robert Niță, probleme de sănătate după participarea la „Survivor România”: „Deja am suferit o intervenție chirurgicală”

De Unica.ro, pe

Robert Niță, fostul jucător de fotbal al echipei Rapid, a fost eliminat de la „Survivor România” din cauza problemelor medicale. După ce s-a întors din Republica Dominicană, acesta a început un tratament și a suferit chiar și o intevenție chirurgicală.

Robert Niță a părăsit competiția „Survivor România” după 21 de zile petrecute în sălbăticie. Fostul jucător de fotbal, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate din cauza condițiilor aprige din junglă, iar asta a dus la eliminarea sa.

Sunt ca femeile alea pe care le vezi în restaurant sau în discotecă, le duci acasă sau la hotel, dar dimineața, când le vezi nemachiate, o iei la fugă din cameră. Așa sunt și eu! Pe dinafară par OK. Am avut probleme mari de sănătate, în zona cervicală, lombară și altele… Sunt în proces de tratament, de recuperare, deja am suferit o intervenție chirurgicală, a povestit Robert Niță, potrivit Libertatea.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre stilurile vestimentare vedete ale anului 2022

Ramona Olaru, primele declarații despre nuntă

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a răbufnit în mediul online. „Să vă fie rușine”

Robert Niță s-ar întoarce la „Survivor România” dacă nu ar avea probleme medicale

În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a întors din Republica Dominicană, Robert Niță a mărturisit că „Survivor România” a fost „o experiență senzațională”, pe care ar repeta-o dacă ar fi sănătos.

Mi-am schimbat principiile de viață în care credeam cu tărie! Când ajungi acolo ți se schimbă tot, inclusiv percepția despre unele lucruri, a mărturisit el.

Robert Niță a vorbit și despre condițiile aprige din junglă.

Dormeam pe jos, aveam doar o pătură, fără acoperiș. Trebuia să tai crengi ca să-ți faci acoperișul. Dormeam pe un lemn, pe podeaua unei barăci. Nu poți să spui în cuvinte tot ce simți și ce trăiești acolo. Acolo nu știi cât e ceasul! N-ai nici măcar pastă sau periuță de dinți.

Luam apă din mare, făceam focul, o fierbeam și obțineam sare. Băgam mâna și ne spălam, că apa era la discreție, făceam gargară și aia era! N-ai nimic acolo, nici unghieră, nici gel de duș, nici măcar prosop. Făceai baie în mare și te uscai la soare, a mai spus acesta.

Una dintre cele mai mari provocări de la „Survivor România” a fost însă lipsa hranei.

În primele 12 zile am mâncat 9 linguri de orez! Adunate! În funcție de cum câștigam recompensa. Prima recompensă a fost după cinci zile, jumătate de kilogram de orez și 500 ml de ulei. Am stat doar trei săptămâni și am slăbit zece kilograme!

Am făcut și supă, și ghiveci de legume, dovlecei, cartofi prăjiți. În rest, aveam cocos la discreție! Nuca de cocos crudă te termină la stomac. După ce-am avut și foc, după patru zile, cocosul era delicatesă. Îl tăiam bucățele mici, le puneam pe sârmă și făceam frigărui. Erau bune că se mai și ardeau, funinginea aia te mai strângea la stomac, și-a amintit Robert Niță.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter