Mirela Oprișor, „Aspirina” din “Las fierbinți”, a împlinit 50 de ani. Ce schimbare de look și-a făcut

De Raluca Vițu, pe

Mirela Oprișor, cunoscută publicului larg mai ales pentru interpretarea personajului „Aspirina” din “Las fierbinți” sau din “Marți, după Crăciun”, unde pentru rolul său a primit premiul Gopo pentru “Cea mai bună actriță” în 2011 a schimbat prefixul.

Actrița de teatru și film a împlinit pe 12 mai vârsta de 50 de ani și a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu tortul aniversar. Mirela Oprișor a renunțat de mult la părul lung și roșcat și a adoptat un look mai fresh, o tunsoare scurtă și o nuanță blondă.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Mirela Oprișor a recunoscut: a fost hărțuită sexual de un coleg! Despre cine este vorba

Mirela Oprișor este acum angajata Teatrului Național de un an. În trecut, ea a fost actriță la Teatrul de Comedie, timp de 13 ani, după care o bună perioadă de timp a fost independentă.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Mirela Oprișor, pusă în dificultate de fiica ei: „[…] s-ar putea să te coste prima replică mult”

“În urmă cu un an și câteva luni, am fost sunată chiar de Crăciun de directorul teatrului, Mircea Rusu, care m-a întrebat dacă vreau să fac parte din colectivul Teatrului Național. A fost o onoare pentru mine, deși nici nu mai speram să mă angajez în teatru.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Mirela Oprișor a răbufnit: „Mă deranjează când se zice «ah, tu ai avut noroc!»”

Nu mi-am dat seama că îmi doresc atât de mult să fac parte dintr-un colectiv, dar atunci când am primit telefonul mi-am dat seama cât de mult îmi doream acest lucru, de fapt. Să intri în trupa Teatrului Național este copleșitor. Într-un an și trei luni de când sunt angajată, am lucrat cu regizori importanți trei piese, am fost primită și m-am integrat foarte bine și deja mă simt ca acasă.” – a mărturisit ea, într-un interviu pentru Adevărul.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Mirela Oprișor la 50 de ani.

La Teatrul Național, publicul o poate vedea în spectacolele „Bolta cerească“, regia lui Gelu Colceag, „Cei drepți“, în regia lui Mihai Măniuțiu, și „Repetiție pentru o lume mai bună“, în regia lui Radu Afrim.

Cât despre schimbarea prefixului și atingerea pragului de 50 de ani, actrița a precizat că se simte ca acum 10 ani, dar cu unele “probleme fizice”.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Cum era Mirela Oprișor să își rateze cariera de actriță după facultate

“Mă simt ca la 40, cu ușoare probleme fizice. (râde) Ca actriță și ca femeie, sentimentul legat de această vârstă este foarte ciudat pentru că treci la alt nivel – întâmpini alte probleme, temeri.

Cred că perioada dintre 40 și ceva de ani și 50 și ceva este una grea pentru o actriță deoarece fără doar și poate te modifici fizic, îmbătrânești și te situezi la granița aceea dintre juna comică și rolul de mamă, în care nu poți fi crezută pe scenă, deci nu îl poți juca momentan. Sunt într-o perioadă în care nu știu ce roluri aș putea juca” – a spus ea, potrivit aceleiași surse.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter