Mihai Trăistariu vrea să-și interneze fratele la azil. „M-am certat cu el. Nu pot înțelege filosofia lui de viață!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 10 mai 2023, 14:38

Mihai Trăistariu (43 de ani) spune că s-a săturat să-și întrețină fratele mai mare cu bani și se gândește serios să-l interneze la un azil.

Vasile Trăistariu, fratele mai mare al artistului, este pictor, dar nu reușește să câștige suficient pentru un trai decent din vânzarea lucrărilor. În plus, el ar avea și câteva probleme de sănătate din cauza cărora îi este greu să se întrețină singur.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu vrea să-și cloneze mama: „A murit, dar am păstrat un smoc din părul ei”

„Fratele meu a lucrat ca profesor de desen, o perioadă de timp, dar a renunțat la locul de muncă și a decis că e un artist. Așa că încearcă să facă un fel de afacere cu tablouri la comandă. Însă nu prea e piață pentru asta! L-am întrebat câți bani a câștigat luna trecută din vânzarea tablourilor. Mi-a răspuns că 100 de lei. Păi, cum poți trăi cu 100 de lei în ziua de astăzi?”  – a povestit Mihai Trăistariu, pentru impact.ro.

„M-am certat cu el!”

Vasile locuiește în Piatra Neamț și stă cu chirie. Fratele lui celebru este nevoit să-l ajute lunar cu bani pentru a-și plăti chiria și utilitățile. Mihai Trăistariu a povestit că ultima oară când Vasile l-a căutat, i-a cerut ajutorul pentru că i se tăiase lumina, deoarece nu își plătise facturile.

Citeşte întreaga ştire: Mihai Trăistariu, despre traumele din copilărie: „Ne chinuiam! Tata era agresiv cu mama”

„De data asta avea un alt necaz. I se tăiase lumina, fiindcă nu o plătise. Nu l-am putut lăsa așa, în întuneric, așa că am scos 3.300 de lei din buzunar și am plătit tot ce era necesar ca să aibă iar lumină în casă. Și facturi, și penalizări, și reinstalare. M-am certat cu el, fiindcă eu nu pot înțelege filosofia lui de viață!” – a adăugat cântărețul, punctând că pe lângă banii de lumină i-a mai dat și 500 de lei, bani de buzunar.

„Nu-și duce propria grijă!”

Artistul spune că își ajută fratele cu bani, pentru că nu-l poate lăsa așa, dar este deranjat de felul în care îi solicită ajutorul. Acesta îi spune lui Mihai că dacă nu îl ajută, își va “face păcate” și nu folosește cuvintele “te rog” sau “mulțumesc” când îi cere bani.

Citeşte şi: Mihai Trăistariu și iubita lui s-au despărțit. Ce rol a avut Dorian Popa în destrămarea relației

Trăistariu se gândește serios să-l interneze la un azil, iar sora lor, Geanina, este de aceeași părere. Cu toate acestea, încă ezită să ia o decizie definitivă cu privire la internarea în azil.

“Sora mea a propus să-l internăm la un azil, dacă așa stau lucrurile. În sensul că pare că nu-și duce propria grijă. Dar încă ezităm să facem asta!”

Mihai Trăistariu a crescut cu un tată violent

Artistul povestea în urmă cu câteva luni că a avut o adolescență grea, din pricina tatălui violent și a scandalurilor monstru pe care le provoca mereu. Tatăl cântărețului o agresa fizic pe mama lui, iar el a fost martorul tuturor ororilor.

Citeşte şi: De ce nu are Mihai Trăistariu iubită. Mărturisirile artistului din viața personală

„Tata a fost un pic mai dur, se certa cu maică-mea, cred că îi dădea și câte o bătăiță. Ai mei s-au certat cam mult, din orice prostie, la două-trei săptămâni, era agresiv cu ea verbal și ea avea clonțul mare. În ultimii ani, avea fiecare camera lui, viața lui.

Mai mult pe plan psihic o maltrata, dar câte bătăi a îndurat, n-a plecat. O dată, mama a căzut în genunchi și i-a spus – “Să te mănânce cancerul, să îți iasă ochii!”. El de cancer a murit, iar tumoarea lui de la cap a plecat spre ochi. Așa a murit. Zicea că îi curge din nas apă minerala și să îl ducem la fereastra să vadă marea. Și noi stăteam la Piatra Neamț”, a povestit artistul, acum ceva timp, în emisiunea „Happy Hour”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter