Andreea Moromete, eliminată de la Survivor România. Câți bani a câștigat influencerița pentru cele 18 săptămâni în Republica Dominicană

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 11 mai 2023, 10:55

Andreea Moromete a fost eliminată, miercuri seară, din competiția Survivor România. Deși se putea salva, întrucât avea colanul imunității ascunse, aceasta a ales să nu îl folosească și să plece acasă.

Războinica a preferat să dea mai departe acel colan important, care o putea duce cât mai departe în concurs. Astfel, Andreea a ales să îi ofere colanul prietenei sale, Alexandra Porkolab, spunând că aceasta are o fetiță de crescut și este mai important pentru ea să ajungă în finală.

Andreea Moromete, eliminată de la Survivor România

Andreea Moromete a fost cea care a plecat, săptămâna aceasta, de la Survivor România. A rezistat în jungla din Republica Dominicană timp de 18 săptămâni și putea merge mai departe în competiție dacă folosea colanul imunității ascunse. Totuși Războinica a decis că vrea ca acest colan să meargă la prietena ei.

Citește și: Bianca Patrichi, schimbare de look. Cu câți bani s-a întors de la Survivor România

„Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor oamenilor care m-au votat. Sunt recunoscătoare că am făcut parte din aventura asta. Le mulțumesc celor care m-au adus aici prin biletul de aur și, ca de plecare, vreau să fac un cadou cuiva. Un cadou pentru care am muncit de am rupt. Vreau să îl las unei mămici pentru că așa cum luptă ea pentru fetița ei, Antonia, așa am luptat eu pentru nepoțica mea, Victoria. Am la mine simbolul imunității ascunse și cu un bilețel. Simt că îl merită. Aș vrea ca acest simbol să i-l las ei”, a afirmat Andreea Moromete.

Citește și: Fiul lui Daniel Pavel a terminat liceul. Imagini de colecție cu Antoniu și fosta soție a prezentatorului Survivor România

Daniel Pavel a întrebat-o de ce alege să facă acest lucru, iar războinica a răspuns: Pentru că v-am spus că scopul meu în competiția asta a fost să demasc oamenii și mi-am dorit mai tare decât să mă protejez pe mine și să merg mai departe. Mi-am dorit mai tare să se vadă cum este fiecare om”.

Câți bani a câștigat Războinica la Survivor România 2023

Andreea Moromete a fost prima concurentă anunțată de la Survivor România. Aceasta a ajuns în Republica Dominicană pe data de 9 ianuarie și a făcut față tuturor provocărilor junglei. A ajuns, astfel, să petreacă 18 săptămâni departe de casă, trăind în cele mai dificile condiții și luptând pentru supraviețuire.

Citește și: Eliminare neașteptată la Survivor România 2023. S-a lăsat cu lacrimi în Consiliu: „De ce mereu oamenii reali și corecți au de suferit?”

Citește și: Vica Blochina, atac la adresa Biancăi Patrichi, după eliminarea de la Survivor. „Acum s-a convins o țară întreagă!”

Potrivit Cancan, Războinica a primit 1.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană. Așadar, Andreea a revenit acasă mai bogată cu 18.000 de euro.

În competiția pentru titlul de Survivor și marele premiu de 100.000 de euro luptă în continuare Ștefania Stănilă, Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan, Dan Ursa și Andrei Krișan.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Moromete la Survivor România

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter