Laura Giurcanu, aspru criticată de Andreea Tonciu, la Survivor România 2022. Ce a făcut modelul

De Unica.ro, pe

Prima săptămână a competiție Survivor România 2022 s-a terminat cu o serie de conflicte între membrii echipei Faimoșilor. După ce i-a luat apărarea Roxanei Ciuhulescu certându-se cu artistul CRBL, Andreea Tonciu și-a mutat atenția către Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu, aspru criticată de Andreea Tonciu, la Survivor România 2022. Ce a făcut modelul

În ediția de marți, 18 ianuarie 2022, Andreea Tonciu s-a certat cu CRBL, deranjată fiind că solistul a votat-o la consiliu pe Roxana Ciuhulescu. Din solidaritate, fosta asistentă TV i-a luat apărarea colegei sale, pe care o consideră deja prietenă. Roxana este, până la acest moment, persoana de care Andreea s-a apropiat cel mai mult în competiție.

„Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere. Cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei… ia-te de bărbați, dacă ești șmecher. Nu mai țipa la mine! De-aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă”, a declarat Andreea Tonciu, potrivit Playtech.

„De ce să nu țip? De ce te bagi tu în discuția mea cu Roxana! Cu mine nu merge. Când vorbești cu mine, să ridici două degete! Nu am făcut-o cu răutate, eu o respect în continuare (n.red.: pe Roxana Ciuhulescu), dar nu am avut altă opțiune”, a replicat CRBL.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce înjurătură le-a adresat Blaze „Faimoșilor” de la Survivor România. De acolo a pornit scandalul

Survivor 2022: Prima eliminare din echipa Faimoșilor

Cine este Alexandru Nedelcu de la Survivor România 2022

„Xonia arată că vrea. Tu ești cea care are cele mai multe probleme medicale. Nu poți să vrei să vii la Survivor și să nu te aștepți la asta, dacă ai probleme fizice. Nu-mi plac oamenii care dau sfaturi și nu pun mâna. Sper să părăsească Faimoșii!”, a încheiat artistul. Xonia a fost prima concurentă a echipei Faimoșilor eliminată de la Survivor România 2022.

În timpul disputei, Roxana Ciuhulescu a intervenit, dezvăluindu-i lui CRBL felul în care a făcut-o să se simtă la consiliul de nominalizare. „M-a făcut să mă simt atât de rău, să mă simt călcată în picioare. Nu meritam. Niciun alt coleg nu a reacționat în afară de Andreea”, a declarat jurnalista.

De ce a criticat-o Andreea Tonciu pe Laura Giurcanu

Andreea Tonciu i-a reproșat Laurei Giurcanu că a petrecut mult prea mult timp în apă alături de Radu Itu. „Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit, și să stai în apă cu un băiat trei ore”, a declarat Andreea Tonciu. „Eu pot să stau și cu Radu și cu Emil și cu TJ și cu CRBL și cu cine vreau eu”, a replicat modelul, insinuând că nu a greșit cu nimic.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter