Irina Margareta Nistor spune că a avut o relație cu un bărbat însurat. „Un preot mi-a spus că e ok”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 17:31

Irina Margareta Nistor (66 de ani) a mărturisit că a iubit un bărbat însurat timp de 28 de ani. Celebrul critic de film a vorbit, în cadrul podcastului “După faptă și răsplată”, moderat de Cristina Șișcanu, cum a ținut secretă, ani la rând, o idilă interzisă dintre ea și un bărbat care avea o familie.

Irina Margareta Nistor spune că nu i-a cerut niciodată să divorțeze bărbatului pe care-l iubea.

„Și mama, și el m-au iubit atât de mult încât să-mi suporte orice, eu nu sunt cea mai comodă persoană de pe planeta asta. Nu i-am cerut niciodată să divorțeze, nici prin cap nu mi-a trecut. În primul rând, m-aș fi simțit îngrozitor.

Îmi aduc aminte că era un preot la care eu am ținut foarte tare, care m-a și botezat și m-a și cununat la un moment dat, și știu că am avut o discuție la un moment dat și mi-a spus că atâta timp cât familia lui nu are de suferit e ok. Deci dacă am avut de aici acceptul prin intermediar de la Dumnezeu…

Citeşte şi: Irina Margareta Nistor, interviu exclusiv despre pasiunea sa de a zbura: „Nu am brevet de pilot!”

El nu mi-a spus niciodată că vrea să divorțeze și să fim împreună. E ieșit din comun, categoric, dar niciunuia dintre noi nu i-a dat prin cap chestia asta. Era povestea noastră, ne întâlneam noi și cu asta basta. Era greu, tocmai ăsta era farmecul, asta a făcut să fie mai altfel. Era și într-o perioadă dificilă, înainte de Revoluție. Trebuie să ai ingeniozitatea necesară să știi să te descurci”, i-a dezvăluit Irina Margareta Nistor Cristinei Șișcanu.

Irina Margareta Nistor a fost căsătorită timp de 6 luni

Criticul de film s-a căsătorit în timpul comunismului, în 1987. Din păcate lucrurile nu au mers așa cum își dorea între ea și soț, așa că s-a ajuns foarte rapid la divorț. Separarea celor doi a avut loc la doar șase luni de la nuntă. Cu toate acestea, Irina Margareta Nistor și-a reamintit, în cadrul unui interviu pentru Unica.ro, că ceremonia de nuntă a fost ceva spectaculos.

Citeşte şi: Interviu cu Irina Margareta Nistor: “Casa mea e ca un cinematograf”

“Am avut o nuntă foarte frumoasă. Pentru perioada aceea, era în ’87, cred că a fost spectaculos. A fost o nuntă organizată ca o filmare: cu luni înainte, mama avea caiete întregi cum e cu meniul, cu rochia, cu parura, cu beteala retro…

Afară au fost mesele şi muzica, tata a făcut chiar un ring de dans cu luminiţe. A existat o maşinuţă decapotabilă, îmbrăcată în flori, invitaţii au fost primiţi cu şampanie cu frăguţe şi icre negre, aduse din deltă.

Citeşte şi: Predicțiile criticului de film Irina Margareta Nistor după nominalizările la Premiile Gopo 2023: „E un miracol ca actor”/ Exclusiv

Mama făcuse un tort de îngheţată cu trei etaje şi doi trandafiri de zahăr. Din păcate, avem puţine poze din grădină, niciuna cu tortul. Există însă o casetă cu slujba de la Biserica Boteanu, pe care a filmat-o unul dintre cei mai mari operatori români, Costică Chelba. Totul era stabilit la ultimul amănunt, mai puţin protagonistul. A fost o căsătorie extrem de scurtă, iar divorţul, unul antipatic, deşi nu aveam prea multe de împărţit.

Când pregăteam nunta, îmi aduc aminte că a venit o franţuzoaică la noi şi am întrebat-o, cu naivitatea de-atunci: „Dar tu, Michelle, nu te măriţi?“ Şi ea a zis: „Eu sunt născută celibatară“. Replica asta mi-a plăcut teribil. Şi mi-am dat seama că aşa e: unii oameni sunt născuţi să fie celibatari. Asta nu înseamnă că nu iubesc sau că nu au o mare iubire în viaţă.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter