Fostul soț al Adinei Alberts a murit de COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 octombrie 2020, 11:08

Primul soț al Adinei Alberts, bancherul olandez George Alberts, a murit la vârsta de 66 de ani, din cauza infectării cu noul coronavirus.

Bărbatul era internat la Institutul „Matei Balș” din București și se afla în comă de zece zile.
La scurt timp după aflarea veștii îngrozitoare, Adina Alberts, fosta soție a omului de afaceri, a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care acuză sistemul medical românesc.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

„S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică, deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni, ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube! Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză «la rece». Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa. George Alberts s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean. De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit «de hac»! Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”, este mesajul postat de Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Adina Alberts: ”E o prostie să verifici temperatura oamenilor care intră în diverse clădiri”

Medicul estetician Adina Alberts este în prezent căsătorită cu omul de afaceri Viorel Cataramă, care nu crede în pandemia de coronavirus, și care, în urmă cu câteva luni, a vrut să se autoinfecteze cu SARS-CoV-2 pentru a le demonstra tuturor că virusul nu există.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter