Florin Chilian, diagnosticat greșit cu cancer. Artistul a consultat „douăzeci și ceva de medici care n-aveau legătură cu meseria lor”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 14:46

Florin Chilian (54 de ani) a vorbit despre un episod mai delicat prin care a trecut anul trecut. Artistul spune că are probleme mari cu coloana lombară și în prezent urmează un program de recuperare pentru a-și reveni.

Cu toate acestea, Florin Chilian a dezvăluit că a primit un diagnostic grav greșit din partea medicilor.

„Am avut, din septembrie anul trecut, un diagnostic de cancer, alt diagnostic de suspect de paralizie, am un program legat de mine care ține de recuperare, am avut șansa de a cunoaște trei medici fabuloși, între cei douăzeci și ceva pe care i-am consultat și care n-aveau nicio legătură cu meseria lor, și acum sunt într-un program de recuperare, pentru că ajunsesem din pricina muncii, drumuri, stat în mașină, cu o problemă foarte gravă la coloana lombară.

Citeşte şi: Florin Chilian rupe tăcerea. Adevărul despre bătaia pe care i-ar fi dat-o Ana-Mariei

Despre cancer nu e vorba, despre paralizie nici atât, cel puțin deocamdată. Programul meu l-am împins foarte departe în viitor. Deocamdată trebuie să mă axez pe lucrurile astea absolut firești, adică te dai jos din pat, te ridici de pe scaun, te așezi pe scaun, trebuie să reînvăț să stau în picioare, să merg, să mă ridic și să mă așez pe scaun. Îmi pare rău dar nu pot face precizări din punctul ăsta de vedere” – a mărturisit artistul, pentru impact.ro.

Se pare că probleme de sănătate ale lui Florin Chilian provin din tinerețe, din perioada liceului, când a făcut sport de performanță și a suferit diverse accidentări, cărora nu le-a acordat foarte multă atenție la acea vreme. În plus, și în trecut s-a confruntat cu un diagnostic eronat din partea medicilor, care i-au spus inițial că are artroză și i-au dat un tratament pentru această afecțiune. Pentru ca mai târziu să afle că problema lui era o ruptură de menisc la ambii genunchi, ce necesita o operație urgentă.

Citeşte şi: Vă mai aduceți aminte de Ana Maria Georgescu, fosta iubită a lui Florin Chilian? Artista are 35 de ani și e complet schimbată

”Sunt 30 de ani de dureri îndurate, în care chiar mă obișnuisem cu gândul că am artroză, ba chiar am luat și medicamentație. Când, de fapt, probleme sunt altele -rupturi de meninsc și tendoane la ambii genunchi, pe care nu le-am rezolvat la timp din perioada când făceam sport de performanță.” – zicea artistul în trecut.

Florin Chilian, despre acuzele fostei iubite, cântăreața Ana-Maria Georgescu

Artistul și cântăraeța au avut o relație între 2004 și 2006, care s-a sfârșit dramatic, după ce Chilian a fost acuzat că ar fi agresat-o fizic.

Scandalul a pornit în 2006, când, în timp ce artistul se ducea la o petrecere, a lovit mașina într-o bordură. Florin Chilian a fost acuzat de ultraj după ce le-ar fi făcut scandal procurorilor, iar iubita lui, Ana Maria Georgescu a fost și ea audiată în cazul respectiv.

Ana Maria a ajuns la tribunal cu mandat și le-a spus judecătorilor că în ziua accidentului, Florin ar fi bătut-o după un scandal uriaș. Cântăreața a declarat că după cearta violentă din acea zi, ea a luat un taxi și a mers spre ieșirea din Cluj, unde l-a găsit pe Chilian verificând partea avariată a mașinii. Ea spune că a coborât din taxi și a fost din nou agresată. Chilian a negat acuzațiile care i s-au adus.

„Ce bătaie, ce borduri în cap?!”

Este o poveste, nu pot să o spun pe de-a întregul, pentru că nu vreau, n-am făcut-o atunci, nu vreau să o fac nici acum. Dacă eu mă apucam să spun care e adevărul, pot să vă spun doar atât. Există un serial, dar nu interesează pe nimeni, pentru că știrea urâtă e aia – ‘Chilian bate femei!’.

Trebuie să fii nebun, la ce gură am, îți zic o propoziție, nu mai ieși din casă o lună. Există acolo că au venit SMURD și au făcut constatare, că se face fișă. I-am dat un Piramidon, că era speriată. Ce bătaie, ce borduri în cap?! Eu eram în proces cu Guvernul pe drepturile de autor, proces pe care l-am și câștigat!

Și eu am tăcut, pentru că pe mine m-a ajutat scandalul acela, ți-am spus că trebuie să se vorbească. Și dacă eu mă apucam să vorbesc, ca și acum, dacă mă apuc să spun adevărul, mai ales atunci, distrugeam o viață sau făceam foarte mult rău – a dezvăluit Chilian în podcastul “Altceva”, moderat de Adrian Artene.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter