Eliminare nouă la Survivor România 2023. Cine va părăsi competiția

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 09:55

Update 4 mai: Robert Moscalu a părăsit competiția Survivor România. S-a lăsat cu lacrimi în Consiliu: „De ce mereu oamenii reali și corecți au de suferit?”.

Vezi aici ce a declarat concurentul după ce Daniel Pavel l-a anunțat că părăsește competiția, dar și cum au reacționat colegii săi!

Știrea inițială

Surprize peste surprize în cea mai recentă ediție a show-ului “Survivor România”.

”Viața îți arată că se poate și o pantă ascendentă”, a spus aseară unul dintre concurenți înainte de Jocul pentru Imunitate.

Pentru că la Survivor astăzi poți fi sus, poți câștiga puncte și apoi după câteva înfrângeri, să realizezi că nu ai mai avut parte de recompense sau ajungi la nominalizare. În cel mai dur reality show nu există loc de greșeli, de momente în care să-ți pierzi încrederea sau în care să-ți pui la îndoială puterea. După o seară dificilă, urmează una și mai grea: cineva o să plece azi acasă!

Citeşte şi: Vica Blochina, atac la adresa Biancăi Patrichi, după eliminarea de la Survivor. „Acum s-a convins o țară întreagă!”

La Jocul de imunitate nu a mai existat vreme pentru prietenii, pentru strategii venite de pe Insulă sau pentru a mai sta pe gânduri. Toți cei 8 au luptat cu toate armele pe traseu și au demonstrat că vor să rămână în show.

După ce, rând pe rând, Carmen, Moromete, Ciomag, Dan, Porkolab și Robert au fost eliminați, finala zilei s-a jucat între Andrei Krișan și Ștefania Stănilă, iar Krișan a avut câștig de cauză.

Citeşte şi: Bianca Patrichi, schimbare de look. Cu câți bani s-a întors de la Survivor România

”Motivația a fost să-i dedic colanul iubitei mele”, a spus Andrei, după ce a reușit să câștige jocul fără a pierde vreo viață din cele 2 cu care începuse.

Puternic, decis și motivat, acesta și-a asigurat liniștea la Consiliu, dar și șansa de a face o nominalizare.

Până la Consiliu, folosind indiciul găsit cu o zi în urmă, Andreea Moromete a reușit să ajungă la Simbolul Imunității Ascunse. Și după cum s-a văzut la momentul nominalizărilor, nu a venit încă momentul să-și anunțe colegii, așa că vom vedea când îl va folosi. 

Citeşte şi: De ce face Elena Chiriac, fosta concurentă de la Survivor, naveta Anglia-România de la 16 ani? „Visul meu a devenit realitate!”

La decizia celor de acasă au ajuns Ștefania, nominalizată de grup și Robert, ca urmare a propunerii făcute de Krișan. ”O emoție foarte intensă. Lupt pentru visul meu”, a spus Ștefi, sperând că cei de acasă îi vor da aripi pe mai departe. Robert, care nu se află la prima nominalizare, a oferit o declarație sinceră: ”Am renăscut prin Survivor. Aș dori să-i rog să-mi trimită colanul de voturi”.

După Nominalizări, azi, concurenții vor dezbate aprins ce s-a întâmplat la Consiliu.

”Eu chiar mă văd încrezător. Nu-mi pare rău pentru ce am făcut”, va spune Robert. Alexandra Porkolab va fi foarte afectată de faptul că a fost aproape de a intra la vot și va cere explicații. Oare ce îi vor spune colegii?

Citeşte şi: Soția lui Alin Chirilă a răbufnit după experiența lui la Survivor. „Colegii l-au discreditat!”

Obiecte dragi de acasă. Așa se va numi recompensa pusă la bătaie la Jocul de Comunicare din această seară. Despre ce este vorba și cine va câștiga, vom afla. Tot atunci, urmează să descoperim și decizia celor de acasă cu privire la noua eliminare.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție puternică din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România!

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter