Claudia Pătrășcanu l-a înștiințat pe Gabi Bădălău că pleacă în Dominicană la “Survivor”. Ce i-a răspuns fostul soț

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 februarie 2021, 16:08

Claudia Pătrășcanu, aflată de câteva săptămâni în atenția publicului prin prisma scandalurilor pe care le are cu fostul soț, Gabi Bădălău, a făcut, recent, un anunț neașteptat pe rețelele de socializare.

Artista spune că a primit o ofertă din partea postului Kanal D pentru a participa la emisiunea “Survivor România 2021”.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu susține că lui Gabi Bădălău i-ar plăcea bărbații: „Copiii mimează cu păpuși ce văd”

„În acest moment mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-au lansat-o. Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă. Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând. Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea”, a anunțat Claudia într-o postare făcută pe contul personal de Instagram.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Dacă va accepta să participe la show-ul concurs, cântăreața va trebui să renunțe, timp de patru luni, la telefonul mobil și la contactul cu cei doi copii pe care îi are. Așa că i-a transmis deja un mesaj fostului soț, cu care se află momentan în conflict, pentru a-l atenționa să aibă un comportament decent față de cei mici.

„M-au contactat în seara asta de la Survivor, am primit o ofertă. Și acest lucru este pentru tine o răzbunare? Sunt convinsă că copiii vor fi mândri de mine, acolo merg pentru copii. Sper să nu-mi faci viața un calvar . Trebuie să muncesc, acolo nu voi avea acces la telefon. Tu va trebui să ții legătura cu copiii frecvent, nu ca până acum”, i-a spus Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău printr-un mesaj, la „Xtra Night Show”. Răspunsul lui Bădălău a fost scurt și concis: “Foarte bine, du-te!”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter