Ce face Simona Secrier de Paște. „Am rămas singură!” Prin ce trece văduva lui Mihai Constantinescu la patru ani de la moartea artistului

De Raluca Vițu, pe

Simona Secrier (52 de ani), văduva regretatului Mihai Constantinescu, se simte tristă în preajma Sărbătorile Pascale

După trecerea în neființă a cântărețului Mihai Cosntantinescu, de acum patru ani, viața nu a mai fost la fel pentru Simona Secrier. Dorul o copleșește pe cea care i-a fost parteneră de viață artistului până la ultima suflare, iar singurătatea începe să-i lase un gust din ce în ce mai amar.

Simona Secrier a povestit că anul acesta va fi singură de Paște. Ea se confruntă momentan cu unele probleme de sănătate care o forțează să stea acasă.

„Zilele de Paște o să le petrec acasă din cauză că sunt răcită. Vor veni la mine cei dragi și cam atât. Nu o să am nimic de mâncare din carne de miel pentru că nu îmi place, o să am doar pește, mâncăruri din pește și cam atât.

Citeşte şi: Care a fost ultima dorință a regretatului Mihai Constantinescu. Dezvăluirile văduvei artistului

Evident că îmi este dor de Mihai, mă gândesc tot timpul la el, iar Sărbătorile sunt mult mai triste de când el a plecat definitiv de lângă mine, dar mai există o speranța și anume că într-o zi o să fie bine.” – a declarat ea, pentru click.ro.

Legat de masa tradițională de Paște, soția regretatului artist a dezvăluit că va lipsi din meniu carnea de miel, care nu îi place. Simona Secrier și-a adus aminte cu multă melancolie și cu dor înflăcărat de cum erau Sărbătorile Pascale când Mihai Constantinescu trăia.

Citeşte şi: Văduva lui Mihai Constantinescu, declarații emoționante la aproape 3 ani de la decesul artistului

“Țin minte că stăteam de Paște acasă cu el și nici Mihai nu mânca carne de miel, nu îi plăcea, la fel ca și mine. Atunci când trăia era casa mereu plină de viață datorită lui pentru că era mereu o persoană care emana fericire și jovialitate. Când trăia Mihai, în general, nu găteam nimic pentru Paște pentru că mama mea și sora lui ne pregăteau diferite delicatesuri culinare, dar acum nici ele două nu mai sunt printre noi. Am rămas singură” – a adăugat.

Mihai și Simona, o poveste de dragoste de peste 20 de ani

Mihai Constantinescu și Simona Secrier s-au căsătorit în anul 2017 și au fost împreună peste două decenii.

Cu toate că între ei există o diferență de vârstă de 24 de ani, cei doi s-au înțeles întotdeauna foarte bine și au avut o relație frumoasă și armonioasă.

Artistul vorbea extrem de frumos despre soția sa, ori de câte ori avea ocazia. 

„Relația noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înțelepciune și înțelegere. Când fluturașii încep să zboare și vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o ființă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aș vrea să fie mai acidă”, spunea în trecut Mihai Constantinescu.

Foto – Facebook / arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter