Bianca Patrichi, adevărul despre ce nu au văzut telespectatorii la Survivor. „De atunci am învățat să zic ce gândesc!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 08 mai 2023, 13:41

Bianca Patrichi a părăsit Survivor România în ediția din 26 aprilie. Nepoata regretatului Cornel Patrichi a fost invitată în emisiunea “La Măruță” și a vorbit acolo despre experiența Survivor.

Bianca spune că și-ar fi dorit să continue competiția și să ajungă în finală.

“Mi-ar fi plăcut să ajung în finala, dar asta e. Am deranjat, probabil, un grup mai mare decât al nostru, pentru că puneam niște întrebări incomode pentru ei. Și am ajuns prima fată în finala de la proba de imunitate și, probabil, m-au văzut ca pe un pericol. Asta e, a fost asumată.” – a precizat ea.

Citeşte şi: Vica Blochina, atac la adresa Biancăi Patrichi, după eliminarea de la Survivor. „Acum s-a convins o țară întreagă!”

Așa cum era de așteptat, ea a fost întrebată și despre conflictul cu Vica Blochina. Parichi a explicat că s-a simțit mereu intimidată de fosta soție a lui Victor Pițurcă și că problemele între ele două au început când Vica a făcut o serie de acuze la adresa ei.

“Discuția cu Vica… Ea fiind foarte expansivă, iar eu fiind mai mică, pe plan profesional. Asta a fost problema mea, că încă nu mă cunoaște publicul larg. Eu am venit să mă prezint așa cum sunt eu. Și, de ce nu, să-mi fac o carieră de aici încolo. Că, na, viața de dansatoare e foarte scurtă. Și m-am panicat foarte tare când a venit să facă unele acuze. Eu am ocolit tot timpul certurilor. Nu spuneam oamenilor ce gândeam ca să evit să creez o tensiune.

Citeşte şi: DOC, despre conflictul cu Bianca Patrichi de la Survivor: „Am aflat că sunt acuzat de hărțuire sexuală!”

Am încercat, fiindu-mi foarte frica de Vica, pentru că știam că e vulcanică, să nu spun că dădea cu mătura doar în partea unde dormea ea sau că nu mi-a dat înapoi orezul pe care i l-am dat eu… Și, de acolo, acuzele pe care mi le-a adus m-au supărat teribil. Sincer! De atunci încolo eu am învățat că trebuie să spun oamenilor în față ce gândesc.” –  a explicat ea.

Legat de DOC, Bianca Patrichi a dezvăluit că, la început, a avut o relație bună cu el, dar apoi lucrurile s-au schimbat complet când el a râs de ea după o probă foarte solicitantă din punct de vedere fizic.

„Mi-a plăcut de DOC. Este un om foarte inteligent, mi-a plăcut să vorbesc cu el. A fost singurul care mi-a acordat o foarte mare încredere la traseu. Și m-am apropiat de el foarte mult. Problema este că, la un moment dat, nu a mai putut să reziste.

Povestea mea este că totul a culminat cu momentul în care noi în niște hamuri și am avut o ștafetă de dus cu Remus, care a fost extrem de grea. Am plâns trei zile pentru că mi s-a părut prea mult efortul fizic. Și el a râs de mine. Am simțit asta ca un fel de trădare. „

Citeşte şi: Bianca Patrichi, eliminată de la Survivor România. Ce i-a transmis Andrei Krișan: „Ai fost un plus mare” / Video

Întrebată de Măruță de ce a refuzat să o salute pe Crina Abrudan când a ieșit din show, Bianca a spus că a existat un moment când s-a simțit jignită de ea, fără motiv, și de aceea a decis să nu se ridice la plecarea ei.

“Când am intrat în Survivor, mi-am promis că am să fiu sinceră cu mine. Pentru că este testul meu. Eu cu Crina nu am avut nimic, dar m-am simțit jignită de ea, gratuit. Și nu am simțit nevoia să mă ridic să o salut. Îi cer scuze.”

Foto – Facebook / capturi video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter