Fiul lui Daniel Pavel a terminat liceul. Imagini de colecție cu Antoniu și fosta soție a prezentatorului Survivor România

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 15:33

Băiatul lui Daniel Pavel a terminat liceul și a fost prezent, alături de mama sa, la balul de absolvire, eveniment ce a avut loc în Viena.

Antoniu Pavel, fiul din prima căsnicie a prezentatorului de la Survivor România, a studiat la Lycée français de Vienne, o prestigioasă unitate de învățământ cu predare în limba franceză din capitala Austriei.

Citeşte şi: Cine este Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, sezonul 2

Antoniu Pavel a fost la balul de absolvire al liceului împreună cu mama sa, Anca Pirvutoiu. Iar tatăl lui, mândru foc de rezultatele excepționale ale băiatului și emoționat de importantul eveniment, a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu tânărul îmbrăcat la patru ace, într-un costum negru, elegant, cu papion.

“Și după 12 ani de minunata școală (știu, tata) a fost Balul de Absolvire al @lyceefrancaisdevienne și Feciorul nostru @antoniu_pavel._ însoțit de mama sa, @ancapirvutoiu, au strălucit la acest adevărat bal vienez-francofon, dar cu inima întreagă, română-aromână.

… de la capătul lumii, nu pot decât să privesc aceste imagini, mulțumind Cerului pentru cea mai mare satisfacție posibilă dată omului” – a fost mesajul lui Daniel Pavel postat pe Instagram.

Vezi în GALERIA FOTO imagini inedite de la balul de absolvire al fiului lui Daniel Pavel.

Daniel Pavel s-a despărțit de ani buni de mama băiatului său, dar a rămas în relații bune cu ea, de dragul copilului.

„Pentru că am vrut eu și pentru că nu ar fi vrut ea… să spunem așa. Am plecat eu și am plecat provocând durere și suferință și da, nu e o chestie onorabilă a vieții mele. Eu așa zic (n.r. – că l-a iertat). Iertarea e un proces firesc, continuu, știm cu iartă femeile, nu uită.

Ea e în proces, să spunem, de refacere a vieții. E o luptătoare, proiectul ei de viață este copilul, dar în același timp este o femeie vibrantă, caldă, un prieten minunat și merită pe cineva pe măsura ei” – a mărturisit, în trecut, Daniel Pavel despre despărțirea de mama lui Antoniu, lăsând de înțeles că el a greșit față de ea și de aceea s-ar fi ajuns la despărțire.

Citeşte şi: Daniel Pavel, surpriză de proporții pentru iubita lui în Republica Dominicană! „Mi-au făcut ziua perfectă” / Foto

De un an și jumătate, Daniel Pavel este într-o relație cu Ana Maria Pop, o tânără, de profesie avocat, pe care a întâlnit-o la o petrecere mondenă.

Citeşte şi: Se schimbă regulile la Survivor România 2023. Anunțul făcut de Daniel Pavel a luat prin surprindere concurenții / Video

“Avem chimia noastră și așa ne-am găsit, este bărbatul pe care îl căutam. Este un om foarte cald, foarte atent, foarte romantic, deși poate unii nu ar spune asta, atent la detalii și foarte muncitor, foarte ambițios.” – spunea ea despre prezentatorul de la Survivor România pentru playtech.ro, anul trecut.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter