Adina Postelnicu, despre tatăl copilului ei: „Are voie patru neveste, nu sunt împotrivă!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 15:30

Adina Postelnicu (44 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre partenerul ei de viață.

Fosta membră a trupei Heaven are de câțiva ani o relație cu rapperul Glance, cu care are o fetiță, Zaynab, în vârstă de trei ani și jumătate. Între cei doi este o diferență de vârstă de 11 ani și deși nu s-au căsătorit, formează o familie în toată puterea cuvântului.

„El are voie patru neveste că e musulman!”

Adina Postelnicu se consideră prima soție a lui Glance, iar pentru că el este de origine arabă, așadar de religie musulmană, cântăreața spune că are voie la mai multe neveste.

„Dacă vrea una cu sânii mari, poate să-și aducă că el are voie patru neveste că e musulman! Eu sunt de acord că tot am nevoie de o menajeră, mai am nevoie și de un baby-sitter.

Următoarele trei neveste pe care poate să și le ia, mă vor scuti să plătesc alți bani pentru doamnele care vin să mă ajute la curățenie, la una alta.

Citeşte şi: Adina Postelnicu, confesiuni despre relația cu iubitul cu 11 ani mai tânăr: „La început am fost speriată” / Exclusiv

Pentru că, nu uitați că, prima nevastă, la arabi, e prima! Le comandă pe celelalte, dacă nu știați! Deci, clar nu sunt împotrivă, să și le ia pe alea cu sânii foarte mari!” – a declarat artista pentru click.ro.

„Am făcut reducția mamară!”

Adina Postelnicu și-a făcut recent o operație de micșoare a sânilor și spune că de mult își dorea această intervenție,  dar a amânat-o pentru că și-a alăptat fetița.

Citeşte și: Adina de la Heaven a spus cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă

„În sfârșit, am făcut reducția mamară și sper să scap de aceste dureri de spate pe care le am de la 15 ani. Eu fac sport și mi-era foarte greu, mă mișcam foarte greu din cauza sânilor mari. Am și coloana deformată din liceu, de la statul inadecvat în bancă. Îmi amintesc că atunci băieții făceau tot felul de glumițe proaste pe seama mea, mergeam și încovoiată de la greutatea sânilor și mă îmbrăcam cu haine foarte largi.

Citeşte şi: Adina de la Heaven nu își va boteza fetița. Care este motivul

Am mai vrut să o fac pe vremea când eram mai tânără, dar atunci nu m-a lăsat medicul. Cam de un an tot vorbesc cu doctorul să o fac. Am și alăptat-o pe Zaynab mult timp, până la doi ani și patru luni, și atunci doctorul îmi spunea că, după ce mă opresc din alăptat, am nevoie de o jumătate de an să se retragă glanda mamară ca să putem face intervenția.  Acum a venit momentul. Medicul mi-a dat mare încredere că pot face această intervenție. Am mai fost la el să fac diverse proceduri mini invazive, fac mezoterapie de la 20 de ani” – a dezvăluit artista pentru sursa amintită anterior.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter