Remus Boroiu, eliminat de la Survivor. Primele declarații ale fostului Faimos: „E ca și cum ți-ar tăia cineva cordonul ombilical” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 06 aprilie 2023, 10:16

Remus Boroiu a fost eliminat, miercuri seară, de la Survivor România. Fostul Faimos a părăsit Republica Dominicană, după ce telespectatorii au ales să o salveze pe Carmen Grebenișan.

După 13 săptămâni petrecute în jungla din Dominicană, Boroiu a fost nevoit să își ia la revedere de la colegi și să se întoarcă în România. Înainte de a pleca, acesta a declarat că îi pare rău că este nevoit să părăsească competiția.

Remus Boroiu, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor România

După ce a aflat că a primit cele mai puține voturi din partea publicului și că parcursul lui în competiție se încheie, Remus Bororiu a transmis un mesaj pentru colegii lui, dar și pentru cei de acasă.

„E greu să îmi mai găsesc cuvintele. Ce să spun, domnul Dan? E bine, totul e bine. Mă bucur că v-am cunoscut, vreau să vă mulțumesc pentru toate strângerile de mână, pentru toată energia bună pe care mi-ați transmis-o pe parcursul acestei emisiuni și acestei experiențe. Ați fost ca o gură de aer proaspăt în momentele grele. Colegii mei… ce să zic? Chiar dacă am avut păreri despre ei, asta nu înseamnă că sunt oameni răi”, a afirmat Boroiu.

Citește și: Sebastian Dobrincu, după accidentarea suferită la Survivor: „Unii îmi sugerează să nu mă operez”

„Eu știu că dacă ies de aici, își vor da seama că aceste condiții ne forțează la maxim, în anumite direcții și simt un pic așa că îi las baltă pe unii dintre cei rămași, dar vreau să le dau multă încredere și putere. Chiar dacă eu plec, vreau să se dubleze ei ca încredere și putere. Încă nu-mi vine să cred că se termină experiența asta, e ca și cum ți-ar tăia cineva cordonul ombilical așa brusc, dintr-odată, și nu-ți vine să crezi”, a mai spus fostul Faimos.

Citește și: Cât au slăbit concurenții de la Survivor România. Ștefania Stănilă s-a îngrășat: „Am dus-o bine la Survivor” / Video

„Sunt sincer și vă spun că-mi doream să mai stau aici. Îmi doream foarte mult să stau aici, până la final, dar, probabil, pentru mine experiența a fost, mi-am luat tot ce era de luat pentru sufletul meu, pentru încrederea mea, în mine, că despre asta e vorba”, a încheiat el.

Câți bani a primit Boroiu la Survivor România

Remus Boroiu a petrecut 13 săptămâni la Survivor România, el fiind unul dintre primii concurenți care au intrat în jungla dominicană.

Citește și: Nominalizări neașteptate de eliminare la Survivor România 2023. ”Mulți nu se așteptau să ajungă atât de departe în competiție!”

Citește și: Lucianna Vagneti, primul interviu după ce a părăsit Survivor: „Mi-au lipsit îmbrățișarea copiilor și a soțului meu, mâncarea și un duș” / Exclusiv

Potrivit Cancan, bărbatul a fost remunerat cu 1.500 de euro pentru fiecare săptămână în care s-a aflat în Republica Dominicană și a luptat cot la cot alături de colegii lui.

Astfel, pentru cele 13 săptămâni în care a stat departe de familie și prieteni, Remus Boroiu a primit 19.500 euro.

În lupta pentru marele premiu și titlul de „Supraviețuitor” au mai rămas 12 concurenți.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Remus Boroiu la Survivor România

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter