Îl recunoști? Cine este vedeta din imagine?

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 iunie 2022, 13:36

Ai recunoscut vedeta? Are 44 de ani, este actor și prezentator de televiziune în diverse show-uri de divertisment și este foarte îndrăgit de public. S-a născut la Zalău pe 30 iunie 1977, tatăl lui este actor, iar mama, merceolog. A venit în București pentru a-și îndeplini visul de a deveni actor și a reușit să intre la Facultatea de Teatru, pe locul patru.

La 21 de ani a debutat în filmul “Terminus Paradis”, regizat de Lucian Pintilie, iar apoi au urmat alte roluri in diverse filme și piese de teatru. Din 2000 a intrat în lumea televiziunii. În ultimii 9 ani, a fost prezentatorul uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1, “Te cunosc de undeva”. L-ai recunoscut? Este vorba despre Cosmin Seleși. Actorul a postat de 1 iunie o fotografie din liceu, de pe vremea când avea părul lung și o atitudine rebelă.

Înainte să devină actor, după liceu, Cosmin Seleși făcea bișniță la unguri ca să câștige bani.

Da, am lucrat (n.r. – după terminarea liceului) un an într-un magazin de piese auto, dar înainte de asta, după terminarea liceului, făceam bişniţă la unguri. Vindeam Rom, creme Nivea, mai făceam un ciubuc, până m-am angajat la magazinul auto. Îmi era prieten patronul şi mi-a zis că are nevoie de un om, iar eu m-am dus – a dezvăluit actorul, în urmă cu câțiva ani, pentru Adevărul.

La Antena 1, Seleși a ajuns prin intermediul unei colege din facultate care lucra la firma care producea show-ul “Te cunosc de undeva”.

O fostă colegă de-ale mele din facultate lucra la firma care producea „Te cunosc de undeva“ şi m-a chemat la casting şi într-o săptămână m-au ales. Adică, m-au ales pentru că sunt foarte bun şi vreau să subliniez acest lucru. Datorită înălţimii m-au ales. Nu că aş fi mic, dar s-a creat asta, cum că Seleşi e mititel. Nu sunt mititel, e Alina Puşcaş (n.r. – colega lui de platou) prea înaltă – a mai spus Seleși.

Citeşte şi: Shakira l-ar fi prins pe Pique înșelând-o. „Se dezlănțuie cu colegii, petrece până dimineața”

Citeşte şi: Cum și-a câștigat Iuliana Luciu primii bani la 15 ani. „Cam patru ore pe zi făceam asta, după școală”

Citeşte şi: Drama Gabrielei Dima, câștigătoarea Masterchef 2022

Citeşte şi: Sorana Cîrstea, prima reacție după ce Țiriac Jr. ar fi flirtat cu fosta soție pe Instagram

După 9 ani ca prezentator la “Te cunosc de undeva”, actorul a decis să plece de la Antena 1, pentru a începe proiecte noi. Seleși a povesitit, în cadrului unui podcast moderat de Cătălin Măruță, că se gândea de multă vreme la o schimbare pe plan profesional, dar abia acum a venit momentul oportun să o facă.

Un proiect foarte frumos (n.r. – show-ul “Te cunosc de undeva”), un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit… nu știu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator. Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni interesanți, am avut o echipă fantastică.

Dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta. Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai exista nicio provocare pentru mine.”, i-a spus Cosmin Seleși lui Măruță.

Cosmin Seleși este căsătorit cu soția sa, Irina (35 de ani), de pste 10 ani, și au împreună doi copii, un fiu, Tudor Nicolae (11 ani) și o fiică, Ana Ilinca (6 ani).

Foto – Instagram / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter