Rebel Wilson este bisexuală. Cine este noua iubită a actriței

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iunie 2022, 11:14

Cu ocazia Lunii Mândriei LGBTQ+, actrița Rebel Wilson (42 de ani) a dezvăluit că este bisexuală. Rebel și-a confirmat cu această ocazie noua relație.

Rebel Wilson este bisexuală. Cine este noua iubită a actriței

„Credeam că eram în căutarea unui prinț Disney… dar poate că de o prințesă Disney aveam de fapt nevoie”, a scris actrița în dreptul unui selfie cu iubita ei.

Rebel și designerul Ramona Agruma ar forma un cuplu de la începutul anului acesta. Au fost surprinse prima oară împreună în februarie 2022.

Luna trecută, fără să-i menționeze numele, Rebel a vorbit despre relația cu Ramona. „Am vorbit la telefon săptămâni la rând înainte să ne întâlnim. A fost o modalitate foarte bună de a ne cunoaște. A fost de modă veche, într-un fel, foarte romantic”, a dezvăluit pentru People.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Al Pacino, la întâlnire cu o femeie cu 53 de ani mai tânără decât el. Cine este Noor Alfallah

Amber Heard, despre prima oară când ar fi fost agresată de Johnny Depp: „M-a plesnit fără motiv”

David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

„Cred că, în procesul creșterii stimei de sine, cauți un partener cu valori similare pentru că e grozav să fii cu cineva pe care îl consideri egal, e grozav să fii într-o relație sănătoasă. Au fost situații, nu vorbesc despre toți foștii mei parteneri, sunt grozavi, dar au existat momente în care am acceptat lucruri pe care nu ar fi trebuit să le accept. Deci se simte diferit să fiu într-o relație sănătoasă”, a mai spus.

Anterior, actrița a format un cuplu cu Jacob Busch, a cărui familie a fondat compania Anheuser-Busch. Fosta pereche s-a despărțit în februarie 2021.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter